"Kui käin tuuritamas, siis kuulen palju, kuidas mu kodumaa kohta kõiksugu halba räägitakse. Ma muudkui kaitsen ja kaitsen seda. Ütlen, et see on hea süsteem. Aga nemad ütlevad: "Mis süsteem? Teil käib kõik altkäemaksuga!" Ikkagi kaitsen oma riiki edasi. Aga nüüd ma enam ei teagi, mis see on, mida ma kaitsen," räägib Rybak oma videopostituses. 

"Igal aastal kohtun Valgevene delegatsiooniga ja mul palutakse kirjutada lugu, mis võidaks Eurovisionil. Niisiis kirjutasin loo, kulutasin palju aega ja raha. Leidsin andekad ja unikaalsed tüdrukud ning tegin loo puhtast ja ehedast Valgevenest, nagu mina seda näen. Ja siis kukutab žürii selle läbi. Ma ohverdasin isegi oma jõulud koos vanematega selle nimel," nuriseb ta. 

Rybaki sõnul on eriti veider, et lugu kukutati läbi, kuigi tegu oli suure favoriidiga, mida soositi kõikjal Euroopas ning paljude ekspertide poolt. "Olen neid žüriiliikmeid varem ka näinud. Ükskord, kui olin haige, tuli üks nendest inimestest oma lastega ja tahtsis fännipilti. Ma naeratasin ja olin nõus. Ta ütles, et toetab mind alati. Kas see ongi siis teie toetus? Loodan, et ei näe kedagi sellest žüriist enam mitte kunagi, sest mul saab olema väga raske teeselda, et olen õnnelik neid nähes," jätkas ta juba eriti kibedal toonil. 

Kuula ka võidulugu Uzari & Maimuna "Time" ning anna teada, kas võit läks õigele loole: