Kaks tundi kestev kontsert toob kuulajateni tuntud linateostes ("James Bond", "Mission Impossible", "Shrek", "Batman", "Star Trek" jt) kõlanud palu. Jüri-Ruut Kanguri dirigeeritava Üle-eestilise Noorte Sümfooniaorkestri saatel astuvad lavale solistid Koit Toome, Maarja-Liis Ilus, Gerly Padar, Ott Lepland ja Karl-Erik Taukar.

Tegemist on kogupere üritusega ning väravad avatakse juba päeval kell 15. Kella kolmest seitsmeni on laulukaare tagusel platsil võimalik tutvuda Honda kõige uuemate toodetega. Väiksematele külastajatele on välja pandud jooksurattad, pisut suurematele aga esmatutvumiseks Honda krossitsiklid ja vastav rada.

Kella seitsmest õhtul on kõik külastajad oodatud laulukaare alla, kus võimsat muusikalist elamust aitavad saada ka ekraanidel jooksvad filmikaadrid, püro- ning valgushow.

Karl-Erik Taukari sõnul on koos orkestriga uut materjali esitada alati põnev: “Filmimuusika hulgas on palju tõelisi pärleid ning koos ekraanidelt näidatavate kaadritega on see kindlasti võimas vaatemäng. Vaid üheks korraks kokkupandud eriprojektid on alati meeldejäävad ja artisti jaoks pulssitõstev kogemus,” lisas Taukar.

Piletid, hinnaga 14 eurot on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades.