Lauljanna rääkis, et Hutchence tuli talle teispoolsusest tere ütlema. 35-aastane Minogue väidab ka, et on mitmeid kordi uuesti sündinud ja et räägib suhtleb surnutega pidevalt.

Minogue’ väited sarnanevad 1999 aasta eduka filmi „Kuues Meel“ süžeega, kus noor näitleja Haley Joel Osment ütleb Bruce Willisele: „Ma näen surnud inimesi.“ Minogue ütles: „Mul oli eriti tugev kogemus, mis pani mind uskuma, et Michael on ikka veel siin. Nagu ta oleks tulnud „tere“ ütlema.“

Kylie käis Hutchencega 1987 aastal. Kümme aastat hiljem, pärast armumist TV-saatejuhti Paula Yatesi, leiti Hutchence Sydney hotellitoast surnult.

Minogue rääkis, et tal on Hutchencega praegu tugevam side kui tolle eluajal. „Vahel tunned rohkem lähedust inimestega siis, kui nad on ära surnud,“ ütles ta.

Minogue rääkis end uskuvat, et on varem ka elanud. „Mul pole eriti selget ettekujutust oma varasematest eludest, kuid ma olen kindel, et olen kusagilt tulnud. Kogemused surnutega panevad uskuma, et on olemas veel midagi lisaks sellele, mis on siin ja praegu. Ma usun universumi jõudu. Ma arvan, et me oleme oma evolutsioonis üsna alguses. Me ei kasuta veel murdosagi oma aju potentsiaalist.”

Kylie Minogue avalikustas oma üleloomulikud kalduvused üllatavas intervjuus Ameerika ajakirjale Blender.