Paar läks lahku jaanuari lõpus, ütles Cruise’i õde ja uus suhtekorraldaja Lee Anne DeVette. Ta lisas, et lahkuminek oli “sõbralik”, edastab E-Online.

Suhtekorraldaja sõnul on kuulsa paari lahkuminek vähemalt osaliselt seotud nende tiheda töögraafikuga, mis ei võimalda neil kuigi tihti kokku saada.

Cruzi pressiesindaja Robert Garlock ütles ajakirjale “People”, et kumbki näitleja ei suhtle intiimselt kellegi teisega.

Cruise on aktiivne saientoloogia harrastaja, Cruzi see aga ei huvitanud. Samas ütles Garlock, et sellel ei ole lahkuminekuga mingit pistmist.

Cruise ja Cruz olid paar viimased kolm aastat pärast ühise filmi “Vanilla Sky” tegemist, mis järgnes Cruise’i ja Nicole Kidmani lahkuminekule. Suhe pakkus suurt huvi kollasele pressile ning seadis sellise tähelepanuga harjumata, varasema teise suurusjärgu tähe Cruzi suure surve alla.

Mõlemal näitlejal on käed-jalad tööd täis. Cruise´i programmis on järg “Võimatule missioonile” (“Mission: Impossible”), põnevik “Collateral” koos Jamie Foxxiga ja sõjadraama “Ghost Soldiers” Steven Spielbergiga. Cruz mängib peaosa filmis “Head in the Clouds”, milles teevad kaasa tänavune Oscari võitja Charlize Theron ja Matthew McConaughey.