“Olen oma elu jooksul käinud paljude lauluõpetajate juures end hääleliselt arendamas nii Eestis, kui ka väljaspool seda ja selle kõige juures välja selekteerinud nipid, mis just mind vokaalselt (ja ka sisuliselt) oma tööd tehes aitavad. Näiteks tänu sellele suutsin ka anda 9 vokaalselt väga keerulist kontserti 2016 detsembris, mille tagasiside on olnud pööraselt positiivne,” alusab Roosalu oma pöördumist Maikeni kaitseks.

“Olen ka maininud, et selle kõige taga on tohutu töö ja vaev ning ambitsioon mitte ainult minu poolt vaid ka lauluõpetajatel on olnud siin suur osa teha. Anda nii suurel hulgal järjest kontserte on vaja teada, kuidas oma häält tervislikult kasutada ja säästa,” kirjeldab ta laulja kiiret ja ränka tööd.

“Olen siinkohal tänulik paljudele, aga viimastel aastatel kuulub kõige suurem tänu just Sulle, Kadri Koppel (Maiken). Ma ei oska seda kõike sõnadesse panna, mida Sa mulle andnud oled ja ilmselt pole tarviski, sest meie ju teame ning kas see polegi mitte kõige olulisem! Usun, et minu viimasel “Jõuluootus” kontserdil Kaarli kirikus said Sa isegi tunda publiku ovatsioone ning võin rahulikult vähemalt poole sellest Sinu arvele kirjutada,” jätkab Roosalu rõõmsal noodil.

“Mida rohkem on Sul toetajaid seda rohkem leidub ka urisejaid — tee sellest omad järeldused — Sa oled õigel teel! Ja ära unusta naeratada! Aitäh, et oled olemas ja tea, et oleme Sinu jaoks olemas — alati!” lisab mees lõpetuseks.