Karistust vähendati, sest asi lahenes lühimenetluses. Seda ei pöörata täitmisele, kui Oja ei pane ühe-aastase katseaja jooksul toime uut tahtlikku kuritegu. Oja vabastati kinnipidamiselt kohtusaalis.

Lisakaristusena võeti Peeter Ojalt kolmeks kuuks mootorsõiduki juhtimise õigus. Menetluskuludena tuleb tal hüvitada 520,5 eurot.

Põhja ringkonnaprokuratuuri esitatud süüdistuse kohaselt põhjustas Peeter Oja liiklusõnnetuse, juhtides eile õhtul kella 21:52 ajal Tallinnas Paju tänaval mootorsõidukit Subaru, olles joobeseisundis.
Karistuse mõistmisel võttis kohus arvesse puhtsüdamlikku kahetsust. Varasemast Ojal kriminaal- ja väärteokaristused puuduvad.

Kohtuotsus ei ole jõustunud ja otsuse peale on õigus esitada apellatsioon Tallinna Ringkonnakohtule, teatades kirjalikult apellatsiooniõiguse kasutamise soovist Harju Maakohtu Liivalaia kohtumajale seitsme päeva jooksul alates kohtuotsuse või resolutsiooni kuulutamisest ning esitades apellatsiooni Tallinna Ringkonnakohtule 15 päeva jooksul, alates päevast, mil kohtuotsus on kohtumenetluse pooltele kohtus tutvumiseks kättesaadav.

Eile kella 21.47 paiku anti teada võimalikust joobes juhist Pirita Selveri Neste tankla juures. Patrullid, kes asusid väljakutsele, said teada, et sõiduk liigub mööda Rummu teed Kose tee poole.

Pealtnägija sõnul toimus esimene avarii Pirita tee ja Kose tee ristis, teine avarii juhtus Pirita Selveri juures. Pärast seda oli mees jätkanud sõitu ning ta peeti kinni koduhoovis.