Ryan Gosling ja Sandra Bullock

Hurmurist Gosling ja maailmakuulus Bullock käisid 2002. aastal, kui nad kohtusid filmi "Mureder By Numbers" võtetel. Suhe kestis vaid aastakese.

Ashton Kutcher ja Brittany Murphy

Need kaks käisid põgusalt 2003. aastal, peale seda, kui nad kohtusid filmi "Just married" võtetel.

2009. aastal pärast Brittany Murphy surma jagas Kutcher Twitteris oma tundeid naise vastu: "Täna kaotas maailm ühe päikesekiire. Minu suurim kaastunne läheb Brittany perekonnale, abikaasale ja tema imelisele emale Sharonile. Näeme teisel pool!"

Jared Leto ja Cameron Diaz

Leto and Diaz hakkasid käima 1999. aastal ja veidi hiljem ka kihlusid, kuid pikalt see ei kestnud ja 2003. aastal oli suhe läbi.

Edward Norton ja Salma Hayek

Edward Norton ja Salma Hayek hakkasid käima 1999. aastal peale Nortoni lahkuminekut Courtney Love'ist. Paari viis kokku ühine kiropraktik ja armuõnne nauditi lausa neli aastat. Staaride teed läksid lahku 2003. aastal.

Ryan Reynolds ja Alanis Morissette

Reynolds ja Morissette astusid suhtesse aastal 2002 ja kihlusid juba kaks aastat hiljem. Pärat viite aastat kihlus siiski katkestati ja aastal 2007. läksid noorte teed lahku.

Moby ja Natalie Portman

Moby ja Portman käisid põgusalt 2001. aastal.

Britney Spears ja Colin Farrell

Popprintsess ja Iiri hurmur käisid mõni kuu 2003. aastal.

Anne Hathaway ja Topher Grace

Grace ja Hathaway nautisid kuulduste kohaselt armuõnne aastatel 1999-2001. Staarid on head sõbrad tänase päevani ning 2010. aastal astusid nad koos üles ka filmis "Valentinipäev"

Kirsten Dunst ja Jake Gyllenhaal

Aastatel 2002-2004 oli Jake Gyllenhaali kallimaks Kirsten Dunst, kellega koos ka kodu jagati ja koera kasvatati. Kuulduste kohaselt kaotas Dunst ka oma süütuse Gyllenhaalile, kuid endine paar tänasel päeval ühenduses ei püsi: “Oleks tore teda näha, aga me ei ole head sõbrad,” sõnas näitlejatar.

Kim Kardashian ja Nick Cannon

Need staarid nautisid teineteise seltskonda vahemikus september 2006 kuni jaanurar 2007. Cannon sõnas 2012. aastal antud intervjuus, et läks Kardashianist lahku, sest too olevat valetanud oma kurikuulsa seksivideo kohta.