"Ausõna ma ei laulnud seda ("Lootust") meelega teistest paremini. Võib-olla ma olen lihtsalt niivõrd emotsionaalne inimene, et see kukkus nii välja. Jaak on mind isegi kahvliga visanud, vabandust, härra Joala. Jaak Joala viskas mind ühe korra isegi kahvliga, sest ta arvas, et ma sonkisin kuidagi või meelega tegin, et ei tuleks see "Lootus"," meenutas Sillamaa Vikerraadios.

Sillamaa mäletab, et tüli Joalaga oli väga tõsine. "Kohe seal stuudios otse. See ei olnud tegelikult nii, ma käsi südamel ütlesin, et ma ei teinud meelega. Omast arust ma ei laulnud "Lootust" nii kohutavalt halvasti, aga ma olin kurnatud ja väsinud. Kui sul on mingi lugu hinges ja see sobis mu häälele kõige paremini, siis see lihtsalt tuleb paremini välja," rääkis Sillamaa.

Eile möödus 25 aastat päevast, kui omavahel kohtusid seitsme endise sotsialismimaa muusikud. Kohtuti Sloveenia pealinnas Ljubljanas selgitamaks, millised kolm Ida-Euroopa riiki saavad õiguse osaleda Euroopa suurimal muusikaüritusel Eurovisiooni lauluvõistlusel.