«Teismelisena külastasin tihti kosmeetikut, et jagu saada nahamuredest,» tunnistab INES KARU. Ent missugused on Eesti rikkaima mehe, kasiinoärimees Armin Karu tütre ilunipid täna?




Inese (22) sõnul oli ta väikse tüdrukuna pigem poisilik ja võiduhimuline. «Ma ei tahtnud kuidagi poistele alla jääda ning tegin peaaegu kõik kaasa,» meenutab Ines. Nüüdseks on sirgunud temast kaunis noor daam ja tubli ärinaine, kes valitud Kroonika lugejate poolt Eesti seksikaimaks naiseks.


Milline tüdruk oli väike Ines?
Natuke poisilik, julge, võidujanuline. Kasvasin üles poiste keskel, mistõttu mängisin enamasti just poistemänge. Ei tahtnud kuidagi neile alla jääda ning tegin peaaegu kõik kaasa, kuni ühel päeval nad naljatasid: «Täna Sa meiega enam jalgpalli ei mängi!» Seepeale läksin tuppa küpsiseid küpsetama ning paar tundi hiljem tulin õue neid maha ärima.
#end#
Kas oled end alati ilusaks pidanud?
Täna suhtun iseendasse rahulolevalt. Teismeliseeas aga külastasin tihti kosmeetikut, et jagu saada nahamuredest. Ma arvan, et iga inimene on kunstiteos ning selleks, et tunduda kena teistele, peab ennekõike olema seda iseenda silmis. Tuleks endasse uskuda, kuid mitte üleliia uhke olla.

Milliseid ilunippe oled emalt ja vanaemalt õppinud? Meigi võimalikult vähe, puhasta oma nahka korralikult ning pese hambaid vähemalt kaks korda päevas.

Milliste iluprotseduuridega algab sinu päev?
Pesen, kreemitan, panen juuksed soengusse ja teen loomuliku make-up´i. Vahel kasutan Matis´i õrna silmageeli, mis väsinud silmade ümber paistetust alandab.

Millal hakkasid meigitooteid kasutama?
5.-6. klassis kasutasin meigitooteid minimaalselt siis, kui näitemängudes osalesin või tantsuesinemistel käisin. Igapäevaselt hakkasin meikima 7. või 8. klassis, täpselt ei mäleta. Olen käinud mitmel meigikoolitusel ning saanud palju praktikat esinemiste tõttu. Usun, et oskus ilusat meiki teha nõuab samuti õppimist ja praktikat.

Mida võib praegu Su kosmeetikakotist leida?
Hetkel on käekotis ainult Bourjois huuleläige ja Maxfactor Facefinity kivipuuder. Kuna taolise ilmaga nagu meil kipuvad mu huuled katki minema, siis kannan kaasas ka Elizabeth Ardeni 8-hour-kreemi. See ravib huuli ja vajadusel on abiks ka siis, kui nahk peaks ketendama.

Kuidas saada veatu näonahk?
Näohoolduses käin 1-2 korda kvartalis. Muidugi puhastan, koorin ja kreemitan nahka ka kodus või reisil olles. Usun, et ilusa näonaha saladus peitub regulaarses ja põhjalikus näopuhastamisprotsessis. Võtan alati meigi enne magamaminemist maha ning värskendan nägu õrna toonikuga. Öökreemi ei pane, lasen nahal puhata. Päevakreemi kasutan. Kord nädalas koorin nahka ja kord kuus teen ka niisutavat näomaski. Kasutan Nivea ja Body Shop´i näohoolitsustooteid. Eelistan tooteid, mis on väga õrnale nahale. PS! Alati tasub kosmeetikuga konsulteerida.

Kuidas end vormis hoiad?
Ikka tantsides ning tervislikult toitudes.

Kui tähtis on kehale õige toitumine?
Tähtis, sest tervislik toitumine annab energiat, hoiab haigused ja väsimuse eemal. Samuti aitab kehakaalu normis hoida ning enesetunne on hea. Ma armastan väga Itaalia, India ja Eesti koduseid toitusid. Ei ütle ära ühest heast pastast ja tiramisu-koogist.

Kes on sinu stiiliikoon?
Eestlastest on hea stiilitunnetusega silma jäänud Eda-Ines Etti, Lea Liitmaa, Kristiina Heinmets. Välismaistest staaridest Charlize Theron, Jessica Alba, Heidy Klum jt.

Milliseid rõivabrände eelistad?
Mulle meeldib eristuda, mistõttu ei püüa ma kellelegi sarnaneda. Tahan olla omanäoline ning vastavalt oma maitsele rõivaid sobitada. Eelistan kombineerida lihtsaid riideesemeid natuke särtsakamatega. Tihti annan lihtsale rõivaesemele särtsu juurde lisaelementidega, nagu sall, pikk kaelakee, vöö, pross vm.
Üritan leida hea koosluse ülinaiseliku ja poisiliku stiili vahepeal, milles tunnen ennast mugavalt, enesekindlalt ja eriliselt.

Palun avalda kena naise iluretsept!
Kena naine on alati hoolitsetud. Ta on ennast leidnud, tunneb rahulolu ning särab silmist nõnda, et see siiras sära jõuab ka teisteni.

Kui tihti käid juuksuris?
Külastan juuksurit 2–3 korda poole aasta jooksul. Jälgin oma peanaha olukorda — kui peanahk on probleemne, siis ei püsi ka juuksed terved.
Siiani olen eelistanud tavalist lõikust, võib-olla proovin kunagi ka kuumkäärilõikust, mis pidi pikkadele juustele eriti hästi sobima.

Kui palju panustad maniküüri, pediküüri ja depilatsiooni?
Maniküüri, pediküüri ja depilatsiooni teen ise. Küüned pole mul väga tugevad. Hetkel ravin küüsi Alessandro küünetugevduslakiga. Pealislakina eelistan heledaid toone. Kui kunagi küüned pikemaks kasvavad, siis saan ka tumedamaid lakke kasutada, muidu pole, mida esile tuua. Kunstküüsi mul pole (kunagi proovisin), sest need muudavad oma küüned veel nõrgemaks ning võivad põhjustada ka küünte seenhaigusi. Hetkel küünte eest hoolitsemiseks väga palju aega ei kulu — enne peaksid need kasvama
hakkama.

Kas eelistad tulevikus väärikalt vananeda või olla ilukirurgia abil n-ö igavesti noor?
Ilukirurgia on väljapääs, mida tasub kasutada, kui ennast kehvasti tunned või midagi üle ei jää. Leian, et sellesse ei tasuks suhtuda negatiivselt. See on meie õnn, et sellised võimalused olemas on. Ise plaanin võimalikult kaua regulaarselt trenni teha. Trenn hoiab mind vormis ning nõnda püsin ehk kauem noor. Loomulikult ei meeldi mulle inimesed, kes ise oma välimuse eest ei hoolitse ning ainult ilukirurgia alla raha matavad. Kui ühel päeval ainult ilukirurgias abikätt näen, siis sellele kangekaelselt vastu ei seisa. Põhiline on see, et iga inimene ennast hästi tunneks.

Oled alati nii särav ja soe. Mis teeb sind nii õnnelikuks?
Kas oled kuulnud väljendit naerata ning sulle naeratatakse vastu? See toimib täielikult. Ma armastan olla särav ja soe, sest mulle meeldivad sellised inimesed. Soovin enda lähedale just selliseid inimesi. Vahel on minu naeratus aga ka varjund kurbusele, probleemile.



Inese lemmikparfüümide TOP3 «Eelistan värskeid lõhnu, mis pole liiga magusad. Kui üks lõhn meeldima
hakkab, siis kasutan seda pikalt.»
I Carolina Herrera 212 on Ice
II Elizabeth Ardeni Green Tea Tropical
III DKNY Apple