Omaaegne tippkorvpallur Indrek Varblane (41), keda spordiringkondades teatakse hüüdnime järgi Kotkas, lahutab oma teist abielu Triin Erik-Varblasest.

«Jah... Kuna ma olen aus mees, siis ütlen, et see vastab tõele,» nendib Indrek, kelle lahutust arutati eile kohtusaalis. «Ma pikemalt ei peatukski sel teemal, sest siia loosse on segatud ka lapsed.» Indrek jääb diskreetseks ka teemal, miks tema teine abielu karile läks, öeldes vaid: «See on valus.»
Paari lähedalt tundev isik teab aga loo tagamaadest rääkida, et Indreku abikaasa Triin armus teise ning senine mees pidi kodust lahkuma...
Lõpp hea, kõik hea. Küsimusele, on's uus õnn ka juba Indrekule kergelt silma heitnud või lähenemas lävepakule, vastab mees muheledes: «Kui ta juba tulnud ei ole... Õnne on siin elus kõige enam vaja.»
Indrek on mänginud mitmeid hooaegu Nybiti ridades, viimati EBS/Nybit ja Pirita BM koosseisus. Varblane oli tõeline korvikütt - ühes mängus viskas ta 45 punkti, tabades sealjuures seitse kolmepunktiviset ning vabaviskeid 18st 14!
Indrekul on neli last, kaks esimesest ja kaks teisest abielust.