Valminud on prints Williami (28) ja Kate Middletoni (28) ametlikud kihluseportreed. Glamuursed ja lõbusad fotod pildistas tuntud moefotograaf Mario Testino, kes on Williamit, tema venda prints Harry't, ema printsess Dianat ja isa prints Charlesi pildistanud varemgi.

«Prints William on Mario Testinoga ka varem koostööd teinud. Paar otsustas, et tema on selle tähtsa portree jaoks ainuõige valik,» teatab prints Charlesi ametliku residentsi Clarence House'i esindaja.

Kate tegi fotosessiooni jaoks endale meigi ise, kuigi Testino jumestuskunstnik oli käepärast, et seda vajadusel kohendada. Kate'i soengu seadis pildistamiseks korda tema ihujuuksur James Pryce Richard Wardi salongist.

Üks fotodest on tehtud Clarence House'i ajaloolises nõukogusaalis. William kandis seal Turnbull and Asseri ülikonda, Kate valget Reissi kleiti ja Linksi kõrvarõngaid.

Teine foto pildistati St. Jamesi palee Cornwalli toas. William kandis Turnbull and Asseri särki ja Brunello Cucinelli sviitrit ning Kate Whistlesi pluusi.

«Olen väga õnnelik, et mul paluti jäädvustada see ajalooline hetk, mida maailm pikisilmi ootas,» ütleb Testino. «Nad on oma parimas eas ja ülevoolavalt õnnelikud. Ma pole iial tundnud nii suurt rõõmu kui neid koos nähes.»