Sünnipäevad:

Ülle Kaljuste (58) 10. aprill 1957 näitleja
Katrin Mandel (Kate, 44) 10. Aprill 1971 laulja
Indro Olumets (44) 10. Aprill 1971 jalgpallur
Mati Talvik (73) 11. aprill 1942 teleajakirjanik
Liina-Riin Olmaru (48) 11. aprill 1967 näitleja
Tarvo Krall (46) 11. aprill 1969 näitleja
Owe Petersell (43) 11. aprill 1972 raadio- ja teleajakirjanik
Martin Padar (36) 11. Aprill 1979 judokas
Peeter Kümmel (33) 11. Aprill 1982 suusataja
Argo Aadli (35) 12. Aprill 1980 näitleja
Roland Lessing (37) 14. Aprill 1978 laskesuusataja
Martin Kaalma (38) 14. Aprill 1977 jalgpallur
Sirli Hiius (Sarah, 41) 15. Aprill 1974 laulja
Peep Vain (47) 16. aprill 1968 koolitaja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kõik, mis maitseb hästi, pole tervisele hea. See ei tähenda, et peaksime kõike seda iga hinna eest vältima. Natuke seda, mis maitseb hästi, võib tervisele head teha. Sa ei pea sel nädalal vältima kõike, mis on hea. Küll aga pead sa õppima seda tarvitama mõõdukalt. See kehtib nii söögi, joogi kui ka emotsionaalsete asjade kohta. Mõõdukuses peitub võti.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Öeldakse, et sisu on alati tähtsam kui vorm, kuid kas see on ikka nii? Tihti valitsevad kõlavad sõnad vaikiva sisu üle. Võidab see, kes kõvemini karjub ja üle laipade läheb. Sa teed praegu midagi, kuid sa pole kindel, kas sul on läbilööki. Muretse vähem. Senikaua kui endale truuks jääd, ei suuda ükski kõlav sõna su tegudest üle rääkida.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Vaidlusi ei võida kunagi need, kes karjuvad kõvemini. Paremal juhul saavutavad nad kõigest väikese edumaa, kuid kaotavad selle kohe kui õiged argumendid välja tulevad. Seega pole sul vaja muretseda. Su sõnum jõuab kohale, kui see tugineb tõel, mitte enesereklaamil. Ära lasku vaidlustesse, ja sa pääsed mõttetust vastastikusest karjumisest.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Loomulikult esitab elu sulle ka sel nädalal väljakutseid. Miks sa üldse arvad, et ta seda ei tee? Kehtib põhimõte, et kes teeb, sel juhtub. Sinul juhtub, ja see on märk sellest, et sa oled tegija. Kõik, mis sel nädalal juhtub, ei ole sugugi negatiivne. Juhtub edasiminek. Juhtuvad seiklused. Juhtuvad põnevad avastused. Natuke pinget, mis sellega kaasneb, ei võta sul tükki küljest.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Miks me armastame fantastilisi linnalegende? Miks tõmbab meid õudusjuttude poole? Mida see meie kohta ütleb? Kas me oleme sisimas kurjategijad? Või kahjutud olendid, kelle adrenaliinitaset tõstavad vaid kurjamite pahatahtlikud teod? Sulle näib, et elad praegu oma halvimas õudusunenäos. See võib sel nädalal osutuda su parimaks unistuseks.

Neitsi 24. august – 22. september
Kas sinu omakasupüüdmatult tehtud heategu peatab maailmas sõjad? Kas su lahke naeratus toob nälgivatele lastele toidu lauale? Muidugi mitte, vähemalt mitte otseselt ka kohe. Aga iga heategu, iga hea mõte ja kavatsus on nagu seeme. Praegu pole teda näha, kuid temast võib midagi kasvada. Kasuta sel nädalal iga võimalust, et midagi paremaks muuta.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Midagi on toimumas. Sellel võivad olla ettearvamatud tagajärjed. Ja see juhtub kiiremini kui sa arvasid. Sa tahaksid protsesside üle suuremat kontrolli. Sul pole seda. Sind ümbritseb kaos. Usalda sel nädalal asju, mida sa ei saa muuta. Lepi nende pidevalt muutuva olemusega. Usu, et sind valvavad ja hoiavad kaitseinglid. Kõik saab korda rutem kui sa arvad.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Rikkad inimesed arvavad, et aeg on raha. Kuid ei aega ega raha pole olemas. Mõlemad kontseptsioonid on meile peale surutud väliste jõudude poolt. Hale usk, et kõike on võimalik taandada numbriteks. Sinu elus ei mängi praegu rolli ei aeg ega raha. Oluline on vaid see, mida sa kallile inimesele ütled ja kui veenev sa sealjuures suudad olla.

Ambur 22. november – 21. detsember
Üks draama sinu elus keerleb täielikult mitte sinu, vaid kellegi teise ümber. Miks sa sellega siis nii tihedalt seotud oled? Sest sul on selles oluline roll. Sa kehastad tugisüsteemi. See ei ole õnneks püsiroll, sa lihtsalt viibid hetkel ajutiselt laval. Kohe, kui selleks võimalus avaneb, taandu, ja eemaldu sellest ka emotsionaalselt. Nüüd saad jälle keskenduda oma elule.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Võimatute ülesannete täitmisel pole sinust paremat. Sul on alati kõige leidlikumad lahendused. Sa suudad huvitavaks teha ka kõige igavama töö. Ometi ei oska sa mõnikord ennast võimatute asjade eest kaitsta. Iseenda eest seisad sa palju halvemini kui teiste eest. Luba sel nädalal kellelgi teisel oma probleeme lahendada. Ehk hakkad siis ka ise asju teises valguses nägema.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Miks on su hing tulvil lootust? Kas see pole pisut ohtlik, ehitada midagi üles ainult kujuteldavale positiivsele lahendusele? Kas sul on selleks üldse õigust? Kui tunned, et miski saab hästi minna, siis nii see ilmselt ka läheb. Seega hoia seda meeleseisundit, mis sul on, ja ära lase kellelgi sellesse sekkuda. Sa saad, mida tahad, kui sa usud endasse.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa oled tegemas suuri otsuseid. Neil otsustel on tohutu mõju sinu tulevikule. Kui oled need otsused vastu võtnud, on neid raske kui mitte võimatu muuta. See ei peaks sind mitte hirmutama, vaid julgustama. Otsus, mille langetad, on õige. Ainus, mida tegema pead, on mitmekordne mõõtmine enne kui käärid kätte võtad ja otsuse pöördumatuks teed.