Rahvusvahelist menu nautiv tervisliku toidu ja kiire teeninduse restoran Wok to Walk avas esimese esinduse Eestis, Tallinnas, Vana-Viru tänaval tantsu ja tulevärgiga!

Vana-Viru tänaval uksed avanud Wok to Walk pakub Aasia tänavaköögist inspireerituid wokiroogi, mis on valmistatud kohalikust toorainest ega sisalda naatriumglutamaati. Idamaine tulisus ja tänavakultuur said kokku ka avamispeol, kus kõrvetava tuleetenduse järel esines ansambel Avoid Dave.

Nii Riia kui Tallinna Wok to Walk restorane juhtiva Linda Liepina usub, et eestlased leiavad tervisliku Aasia kiirtoidu kiiresti üles. "Eesti inimeste terviseteadlikkus, huvi uusi maitseid proovida ja ka kiiremal hetkel maitsvaid roogi nautida teeb Wok to Walkist ideaalse söögisihtkoha," ütles Liepina. "Meie vankumatu põhimõte on värske ja kohalik tooraine ning elav tuli toidu valmistamisel, mis garanteerib suurepärase elamuse."

Wok To Walk restoranide erilisus seisneb selles, et klient saab ise valida, millest tema kolmeastmeline wokiroog koosneb. Esimene osa on põhi (nt nuudlid või riis), teine lisandid (nt liha, tofu, brokkoli, seened, köögiviljad) ja kolmandaks kaste. Olles teinud oma valiku, valmistatakse eine otse kliendi silme all.

Road valmivad umbes viie minutiga, süüa saab nii kohapeal kui võtta kaasa ning menüüs on ekstratähelepanu pööratud ka veganitele ja taimetoitlastele. Samuti on see hea valik erinevate allergiatega inimestele.