Palju õnne!
Tarvo-Hanno Varres (45) 25. juuli 1970 fotograaf
Iir Hermeliin (42) 25. juuli 1973 teatrikunstnik
Indrek Sei (43) 26. juuli 1972 endine tippujuja
Reet Aus (41) 26. juuli 1974 moekunstnik
Reet Oja (59) 27. juuli 1956 endine teleajakirjanik
Elita Erkina (66) 29. juuli 1949 baleriin ja pedagoog
Heiko Rannula (32) 28. juuli 1983 korvpallur
Juku-Kalle Raid (41) 28. juuli 1974 ajakirjanik
Zoja Järg (63) 30. juuli 1952 moekunstnik
Ervin Õunapuu (59) 30. juuli 1956 kirjanik, filmilavastaja, teatrikunstnik, kunstnik
Laine Randjärv (51) 30. juuli 1964 poliitik ja koorijuht
Marko Asmer (31) 30. juuli 1984 autovõidusõitja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Jalgrattasõidu õppimine võtab aega. Aga kui see kord selgeks saab, jääb see eluks ajaks selgeks. Järgnevad käed lahti sõitmine, takistussõit, nööril sõitmine. Alati saab edasi areneda. Kui tunned, et oled liiga kaugele läinud, mine tagasi oma mugavusstsooni. Ja siis proovi uuesti. Ära kunagi lakka proovimast.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Lootus sureb viimasena. Elu õpetab seda. Me tuleme siia ilma valuga, ja lahkume samuti valuga. See, mis vahele jääb, on tihti samuti valus, aga selles on ka palju ilu. Me unustame, kui ilus võib elu olla, ja anname valule liiga suure võimu. Ära tee seda viga praegu. Sul pole selleks õiget põhjustki.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Me küsime tihti nõu ja abi, aga toimime lõppkokkuvõttes ikka nii, nagu tahame või õigemaks peame. Nõuanded pakuvad meile lihtsalt alternatiivset nägemust. Kumba me peaksime usaldama? Võõrast pilku või oma sisetunnet? Ole sel nädalal nõuandjatega ettevaatlik. Nad ei pruugi arvestada sinu parimate huvidega.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kergema vastupanu teel on meie elus oma koht. Miks peaksime raskema tee valima, kui kergem on kergem, ja võimaldab meil ka teekonda nautida? Kuid parimad asjad siin elus ei tule tihti kergelt. Ja ilma valuta pole ka saavutusi. Nii räägib hääl sinu peas. Otsusta, kas kuulad seda või lähed kergema vastupanu teed.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kõigi tunnelite lõpus paistab valgus. Kui ei paistaks, poleks need ju tunnelid. Seda valgust nähes peaksid teadma, et ükskõik kui raske su tee ka ei olnud, asi oli pingutamist väärt. Miks sa siis kahtled endas? Valgust sa juba ju näed. Nüüd tuleb lihtsalt edasi minna. Valguse poole.

Neitsi 24. august – 22. september
Mõni inimene kõnnib ainult sissetallatud radadel. Mõni otsib puutumatut maad. Milleks valida endale kergeid sihtmärke, kui saab ka püüda, pingutada ja hiljem võidu maitset tunda? Nii sa endale sisendad. Sul tunduvad praegu olevat ainult rasked valikud. Vaata oma võimalusi uuesti. Nende seas on ka üks kergem, ja see võib olla see kõige õigem.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Aeg ei peatu. Aastaajad vahelduvad. Keskkond muutub. Sõjakolded liiguvad mööda planeeti. Inimkond on sattunud kriisidesse, ja neist välja tulnud. Kõik lõpeb kord. Ja algab siis uuesti. Püüa sel nädalal üle olla kõigest, mis on teisejärguline. Tegele vaid sellega, mis on tähtis. Siis ei saa sa eksida.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Luba endal lihtsalt niisama olla. Ära kuula muusikat. Ära vaata televiisorit. Tõmba kogu elektroonika seinast. Naudi päikest ja linnulaulu. Ära muretse mitte millegi pärast. Kui satud pingekolde lähedusse, keera selg ja eemaldu. Ära lasku vaidlustesse. Vaata, kuidas su enesetunne muutub. Kui suudad sellest harjumuse teha, võib muutuda terve su elu.

Ambur 22. november – 21. detsember
Sa tead, mida tegema pead, kuid miski sinus püüab sind pidurdada. Kumba usaldada? Ambitsiooni või sisehäält? Miks ei võiks nad leida üksmeelt? Sa võid ju proovida neid omavahel lepitada, aga tõenäoliselt ei saada sind edu. Pead ühe või teise kasuks otsustama. Sellest sõltub tulemus.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Et minevikus selgusele jõuda, tuleb veidi aega olevikus elada ja üldse mitte minevikule mõelda. Selgus saabub siis, kui selleks on õige aeg. Sa tahaksid oma lugu rääkida, kuid see peab veel settima. Ära lase praegusel olukorral oma otsustusvõimet kõigutada. Mine vooluga kaasa.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mõnikord arvavad inimesed, et kui nad on liiga lahked ja hoolitsevad, kasutatakse neid ära. Nad ehitavad enda ümber barjääre, et olla kaitstud. Paraku kaitsevad need barjäärid ka armastuse eest. Sul on praegu vajadus olla inimestega ettevaatlik. Vaata, et sa kogemata sõbra nina ees ust kinni ei löö.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kui miski on katki, kas seda tuleks siis parandada, või peaks selle kohe uuega asendama? Ole õnnelik et sul on see valikuvõimalus. Paljudel inimestel seda pole. Nende valik on kas parandamine või prügimägi. Nii et kui sa sel nädalal kahtled, kas peaksid vana parandama või uude investeerima, siis tea, et mõlemad variandid on head.