Palju õnne!

Dagmar Oja (35) 8. juuli 1981, laulja

Triin ja Berit Aljand (31) 8. juuli 1985, ujujad

Indrek Taalmaa (49) 9. juuli 1967, näitleja

Jüri Nael (41) 9. juuli 1975, koreograaf ja tantsupedagoog

Raio Piiroja (37) 11. juuli 1979, endine jalgpallur

Maris Jesse (48) 12. juuli 1968, riigiametnik

Aivar Aigro (44) 12. juuli 1972, firmajuht

Erich Krieger (55), 14. juuli 1961, laulja


Jäär 21. märts – 20. aprill
Elu maal on meie kujutlustes tavaliselt rahu, vaikus ja idüll. Kuid loodus on julm ja muutlik. Ühel hetkel pakub tuge, teisel hävitab ja hammustab. Sellepärast usaldame me looduse asemel tihti inimloomust. Paraku on inimese olemus sama heitlik ja duaalne kui loodus. Keda sa sellises olukorras usaldada saad? Iseennast! Usalda sel nädalal ennast, ja sa ei pettu.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Selles maailmas on kõik lõputu. Meie elud, meie lood, meie draamad ja meie rõõmud ei saa kunagi otsa. Isegi surm ei pruugi olla elu lõpp, mõne arvates võib see olla isegi algus. Nüüd hakkab kõik ülesmäge minema? Muidugi mitte, sa juba lähed ülesmäge! Kui tunned, et üks lugu ei taha kuidagi lõppeda, ole õnnelik. See tähendab, et sa pole oma õppetundi veel kätte saanud.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kui miski läheb valesti, kas see on siis hoiatus? Kas üks halb asi viib teiseni? Sellist suhtumist on kerge omaks võtta, aga tegelikult on meie kaitseinglitel olnud lihtsalt liiga kiire. Nüüd on nad oma toimetustega ühele poole saanud ja neil on jälle aega, et meid kaitsta ja juhtida. Seega isegi kui miski valesti läheb, pole see veel maailma lõpp. Uus nädal toob ohtralt võimalusi asju parandada.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sa vajad kompromissi. Sellest on kahju. Sul on piisavalt pauerit, et enda eest edasi seista. Täiesti võimalik, et sa jõuaksid kaugele. Aga kompromiss on praegu parem lahendus. Mitte ohver. Mitte allaandmine. Lihtsalt valmisolek väikesteks järeleandmisteks. Ära imesta, kui ka vastane on selleks valmis.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kui taevased jõud annavad meile seda, mida me tahame, ei kahtle me nende otsuses. Kui me juhtumisi ei saa, mida me tahame, küsime me, miks ometi? Kui universum ei vasta meie ootustele, tahame me teada, kus me vea tegime. Kuid kas see on üldse viga? Usu universumi võimesse juhtida sind õigele teele. Isegi siis, kui see praegu tundub vale...

Neitsi 24. august – 22. september
Mõnikord me teeme midagi ilma igasuguse põhjuseta. Meiega juhtub. Me saavutame midagi. Me ütleme midagi, mis mõjutab meie või kellegi teise elu rohkem kui me tahaksime. Kas meid juhib ikka alateadvus? Või on see meie tahe? Asjad juhtuvad nüüd väga kindlal põhjusel, ja sul ei jää üle muud kui sellega leppida.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Püüa olla praeguses hetkes. Ära sobra minevikus. Ära kujutle tulevikku. Jää siia, siin oled sa kõige paremini kaitstud. Kuid praeguses hetkes olemine ei olegi nii lihtne. Mõtted rändavad oma rada. Minevik ja tulevik on nende lemmikkohad. Sellisel juhul usalda seda, mida tunned. Mõtted ei ole sinu parim teejuht.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kui hästi sa tahaksid, et sul läheks? Kui kuldsed peaksid olema sinu võimalused? Kas liiga kõrgeid eesmärke seada on ohtlik? Kas sul läheks paremini, kui su elu oleks tavalisem? Mõtle sellele, mis on võimalik, ja ära välista parimat võimalikku stsenaariumi. See võib osutuda täiesti saavutatavaks.

Ambur 22. november – 21. detsember
Enamasti oled sa avatud ja sõbralik, kuid mõnikord võid sa olla ka endassetõmbunud ja pahur. Enamasti oled sa mõistlikult ettevaatlik, kuid vahel võid oma ettevaatamatusega ennastki üllatada. Praegu sa vilistad turvalisusele ja sööstad pea ees seiklusesse. See on sisemine sund. Ja sellisena sa ilmselt ei kahetse seda kunagi.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Mõned meist kannataksid justkui pideva kogemusenälja all. Kui see meis pead tõstab, siis see meid ka endasse meelitab. Me haarame kinni olukorrast, mille lõpplahenduse kohta pole meil ainsatki õhkõrna vihjet. Sel nädalal elad sa täiuslikus kooskõlas oma sisemise pessimistiga. Ja sul on täielik õigus teda kuulata nii nagu sa kuulad oma sisemist optimisti.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa oled loomulikult teadlik elu piirangutest ja barjääridest. Sa austad neid ja tegutsed nende sees. Kuid mõnikord oled sa neist piiridest natuke liiga teadlik. Sa oled ettevaatlik ka seal, kus pole mingit ohtu. Võimalus on käeulatuses. See on erutav ja ahvatlev. Mis juhtub, kui sa sellest kinni haarad? Ainus, mis juhtuda võib, on see, et maailm ei varisegi kokku.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kas sa hingad? Siis on hästi. Võibolla peaksid sa küsima, miks lubavad taevased jõud õhul su kopsudest sisse-välja käia? Äkki sa väärid seda? Ja sellisel juhul võid sa ju väärida ka midagi muud? Sel nädalal pakuvad taevased jõud kõike, mis teeb sind õnnelikuks. Ja sa väärid iga piiska sellest õnnest. Peaasi, et sa selles ei kahtleks.

Et kõik värsked uudised Sinuni esimesena jõuaksid, telli värske Kroonika paberajakiri SIIT või digiajakiri SIIT!