Eesti Meelelahutusauhindade esimese hääletusvooru lõpuni on jäänud vaid üks päev ja sedapuhku käis Kroonika peatoimetaja Krista Lensin külas MyHits raadios, kus räägiti hääletustulemustest ning galast endast.

27. aprillil avalikustatakse igas kategoorias kolm enim hääli saanud nominenti, kes võistlevad teises hääletusvoorus parima tiitli nimel.

Krista Lensini sõnul on Eesti Meelelahutusauhinnad minemas iga aastaga aina populaarsemaks ja seda näitab ka häälte arv. "Möödunud aastal tuli üle veerand miljoni hääle, loodame tänavu selle numbri uppi lüüa."

Kroonika peatoimetaja arvates on igati vahva see, et hääletus läheb korda ka meie populaarsetele näitlejatele, muusikutele ja saatejuhtidele. "Hiljem ikka helistatakse ja uuritakse, et kui paljud inimesed nende poolt hääletasid, hea on tõdeda, et nad hoolivad nendele antud häältest."

Ta lisas, et kuigi ta on hetkel enam-vähem kursis, kes hääletusvooru juhivad, siis põnevuse lisamiseks ta nimesid hetkel ei avalikusta ja tuleb veel natukene oodata.

Lisaks hääletusele on oluline osa ka suursugusel galal ja tänavusel aastal lubab Kroonika peatoimetaja enneolematut programmi ja rariteetselt häid lauljaid. "Ma olen ka ise väga elevil, nii suuri nimesid pole sellel laval koos minuga enne olnud," lubab Krista Lensin.

Et just sinu lemmikud saaksid meelelahutusauhindade galal särada, siis anna oma hääl juba täna siin - meelelahutusauhinnad.kroonika.ee

Jaga
Kommentaarid