Elina Nechayeva ja David Pärnamets

Eestit tänavusel Eurovisionil esindanud Elina Nechayeva on kihlatud ärimees David Pärnametsaga. Paar läinud aasta sügisel. "Meie kohtumine oli uskumatu. Olin jõudnud 40. eluaastatesse ja mõelnud, et armastust esimesest silmapilgust pole olemas. Elina arvas samamoodi. Aga äratundmine oli silmapilkne. Saime väga lühikese ajaga aru, et oleme üksteise jaoks loodud,” avas David oma hinge mõni aeg tagasi LP-s ilmunud intervjuus.

Algselt sahistati suvistest pulmadest, ent hiljuti toimunud presidendi roosiaia vastuvõtul tunnistas Elina Delfile antud intervjuus, et kuigi kihlus on kaunis, siis pulma ei ole tema jaoks olulised.

Tanel Padar ja Lauren Vilmann

2. juulil teatas oma Instagrami kontol Eesti esirokkar Tanel Padar, et kihlus oma kauni kallima Lauren Villmanniga.

Mullu septembri keskel lahvatas pommuudis, et laulja Tanel Padari elukaaslasena tuntud Kristel Mardisoo on juba poolteist aastat olnud abielus ärimees Andreas Metsamaaga. Pärast seda läks paar lahku ja Tanel Padar kuulutas oma poissmehestaatus ka sotsiaalmeedias. Muusik aga kauaks südant valutama ei jäänud ning tema uueks kallimaks osutus modell ja tänaseks Tartu Ülikooli juura bakalaureuse lõpetanud Lauren Villmann.

"Meil on midagi enamat kui lühiromanss. Meie omavaheline klapp ja teineteisemõistmine on niivõrd hea – ma pole varem sellist kogenud," rääkis Tanel möödunud aasta lõpus LP-le antud intervjuus.


Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger


Maarja-Liis ja tema elukaaslane Fred Krieger on koos olnud alates 2005. aastast. Juba mitu aastat tagasi äratas Maarja-Liisi sõrmes kontserdil säranud sõrmus kuulujutte nende kihlumise kohta, ent kihlumisuudist pole siiani välja hõigatud, rääkimata abieluranda sõudmisest. Maarja on sõnanud ajakirjale Kroonika suhte teemal antud intervjuus, et tema jaoks pole abielu oluline. Sellest hoolimata on ta siiski jõudnud mõelda, et ta sooviks ägedaid pulmi kuskil välismaal.

Paari sai jaanuari alguses esimest korda lapsevanemateks ja nende peres kasvab nüüd kaunis pisitütar Iris.

Tipprestorani JUUR avamine Ülemiste Citys

Eda-Ines Etti ja Mart Vips

Laulja ja telesaate "Me armastame Eestit" juhi Eda-Ines Etti vasaku käe nimeta sõrmes särab juba mõnda aega valge kiviga sõrmus. Nimelt palus miljonär Jüri Vipsi ettevõtjast poeg Mart Vips kaunitari kätt 2016. aasta lõpus.

Kroonika andmetel leidsid Eda-Ines Etti ja Mart Vips teineteist ühiste sõprade kaudu. Nad on koos alates 2015. aasta suvest. "Tuleb tunnistada, et kihluse aeg on väga ilus aeg," sõnas Ines möödunud sügisel saates "Nädalalõpp Kanal 2ga" antud intervjuus.

TV3 sügishooaja avapidu 2017

Gerli Padar ja Martin Parmas

Gerli Padari ja tema tantsijast kallima Martin Parmase kihlusest on möödas juba 6 aastat. “Küll need pulmad ka tulevad. Fakt on see, et eks ma Gerli ära pean võtma,” kinnitas Martin mullu kevadel Kroonikale antud intervjuus. “Meie kalendrid pole seda päeva lihtsalt ära veel mahutada suutnud, kuid see tuleb.” Gerlil on varasemast abielust tütar Amanda Rebecca, keda ta koos Martiniga kasvatab. 25. augustil 2014 sündis noortel ka ühine tütar Camilla Miranda.

Juulis teatas 10 aastat Tartus elanud paar, et on otsustanud sügisel Tallinna kolida. "Martin on Golden Dance Club’is peatreener ja tema töö on praegu suurema rõhuga Tallinnas. Kellele ikka meeldib Tallinna-Tartu maanteel elada. Oleme seda elu kunagi juba elanud, aitab nüüd küll. Mõtlesime, et lähme proovime pealinnaelu," rääkis Gerli Padar Õhtulehele, et otsus Tallinnasse kolida on seotud tööga.

Anne Veski plaadi esitlus kontsert Glorias

Getter Jaani ja Ott-Sander Palm

Kanal 2 saates “Tantsud tähtedega” pööraselt alanud lauljatar Getter Jaani ja Ott-Sander Palmi suhtest on kasvanud stabiilne ja õnnelik kooselu. “Minu tunded pole koos oldud aja jooksul grammigi vähenenud, vaid kõik on üksnes paremaks läinud,” õhkas Getter 2013. aastal Kroonikale. “Pulmad on ilusad ja ega need vist ka tulemata jää,” ütles Ott, kes mainis veel ära, et Getteri isa on ju Eesti parim pulmaisa. “Kõik tuleb siis, kui on õige aeg."

Getter lausus hiljuti TV3-le antud intervjuus, et kuigi nad on suhtes olnud alates 2013. aastast, usub ta, et kiirustada pole mõtet.

Märt Pius ja Saara Kadak

Saara Kadak ja Märt Pius

Näitlejatepaar Märt Piusi ja Saara Kadaku vahel lahvatas armuleek menusarja "Nullpunkt" võtetel aastal 2014. Paar kihlus kaks aastat hiljem ja möödunud kevadel sündis Pelgulinna sünnitusmajas nende perre ka tütar, kes sai nimeks Susanna.

Saara tunnistas aasta alguses ajakirja Pere ja Kodu veergudel, et peagi võib oodata vahvaid uudiseid: "Mis seal salata, ka meie juba mõtleme teisele lapsele, vaikselt ja ettevaatlikult. Laste väike vanusevahe oleks ju vahva."