Stiilne viisik

Kunagise menusarja "Appi tõttab stiilne viisik" veel menukama uusversiooni staarid Jonathan Van Ness, Bobby Berk, Tan France, Antoni Porowski ja Karamo Brown tõestasid taaskord, et punased vaibad pole vaid naiste jaoks. Mehed oskavad moega lustida, ent seejuures jääda ka äärmiselt šikiks.

Taraji P. Henson

Taraji P. Henson

Näitlejanna Taraji P. Henson torkas staarideparaadil silma eriti kirevas ja julge lõikega Giambattista Valli kleidis.

Heidi Klum

Heidi Klum

Saksa supermodell mõjus Emmydel kui pastellne virsik. Zac Poseni meistriteos tõi kenasti esile Klumi liivakella figuuri ja sära lisas Lorraine Schwartzi kaelakee.

Tiffany Haddish

Tiffany Haddish

Tänavu Parima Komöödiaseriaali külalistnäitlejanna auhinnaga pärjatud Tiffany Haddish tiirutas galal ringi kui vikerkaar. Naine kandis traditsioonilist Eritrea kleiti, mida kaunistasid tema kodumaa lipuvärvid.

Leslie Jones

Leslie Jones

Cristian Siriano pükskostüüm mõjus humoorika näitlejanna seljas eriti dünaamiliselt.

Angela Sarafyan

Angela Sarafyan

Siriano loomingut kandis ka Angela Sarafyan. Armeeniast pärit näitlejatar astus vaibale esimeste seas ja seda ka hea põhjusega: nii kaunis kleit väärib võimalikult palju eetriaega!

Tracee Ellis Ross

Tracee Ellis Ross

Tegemist on ühe harukordse telestaariga, kes julgeb galadel ka avant-garde'iga katsetada. Kahtlemata oli Valentino kleidis Ross õhtu silmapaistvamate staaride seas.

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown

Ulmesarja "Stranger Thing" verinoor staar astus vaibale Calvin Kleini loomingus. Kui varasemalt on tema pannud kriitikuid kulmu kortsutamas veidi riskantsete kostüümide tõttu, siis lõpuks ometi said tema stilistid aru, et tegemist on vaid 14-aastase tüdrukuga.

Joey King

Joey King

Tarajile pakkus dramaatilisuse kategoorias konkurentsi filmi "The Kissing Booth" staar Joey King, kes väisas sündmust vaarikatooni Zac Poseni kleidis.
Keri Russell

Keri Russell

Hittsarja "Felicity" näitlejanna Keri Russel on jumalikult andekas ja väga šikk, kuid tema seekord rõivavalik jättis paljud moeeksperdid kahe vahele. Ehk oleks pidanud Zuhair Murad jätma mõned suled lisamata?