Universali Eesti esindaja Leen Kadakas peab tähtsaks, et viimastel aastatel on olnud mitu edulugu seotud just meie kohalike artistidega. Kui Kadakalt küsiti, kes on tema arust Eesti edukaim artist, arvas naine, et Universalil on pandud suured panused Uudo Sepale. “Ta on meie numero uno,” ütles Kadakas TV3-le.

Andekas noormees ise on aga rahulik ega tunne liigset pinget. Kõige hullumeelsemaks ideeks, mis on ellu viidud koostöös Universaliga, on Sepa arust talle pruudi otsimine TV3 sügishooaja avapeole.

“Ütlesin naljaga, et võiks mingi tüdruk olla ja vaid mõni hetk hiljem kõlas kõikjalt, et nüüd leiame Uudole tüdruku,” meenutab Sepp. Peale sügishooaja avapidu pole Sepp kõnealust tüdrukut aga näinud.

Novembrikuus peaks ilmuma ka Uudo Sepa debüütplaat. “Seal on igasuguseid üllatusi,” ütleb Sepp ja tõdeb, et plaadil olev eestikeelne muusika on pigem rokkstiilis.

Kui kirjeldada aga Eesti popmuusika hetkeolukorda, arvab Universali Eesti esindaja, et heaks näiteks võiks tuua Jüri Pootsmanni ja Elina Borni dueti “Jagatud saladus”, mis oli ühtlasi ka möödunud suve hitt. Pootsmann arvab, et lugu tuli nii hästi välja just ühise keemia ja sünergia tõttu, sest koos veedetakse palju aega ka vabal ajal. Mees lisab, et kindlasti on neil Borniga plaanis ka tulevikus mõni ühine lugu teha.

Getter Jaani arvab, et Universali artistiks olemise juures on kõige suuremaks plussiks kohtumised paljude võrratute inimestega muusikamaailmas. “Tänu sellele olen ka ennast lauljana rohkem avastanud,” lisab naine.

Getteri kallim Ott-Sander Palm ütleb, et tema lemmikud lood on NOËPi repertuaarist. Samas ei jäta Ott-Sander märkimata, et ka Getteri viimased palad on olnud fantastilised.

Raadio Star FM saatejuht Allan Roosileht nendib aga, et ootab hetkel ühte plaati, mis pole veel temani jõudnud. Mees paljastab, et ootab värskelt linastunud filmi “A Star Is Born” filmimuusika plaati.

Vaata TV3 videot SIIT: