Ewert and The Two Dragons on valmis saanud neljanda stuudioalbumi nimega “Hands Around the Moon” ning avalikustas sellelt täna singli “Somewhere”. Plaadil on 11 lugu ning uue kauamängiva tööfaasis katsetati mitmeid produtsente nii Eestist kui ka välismaalt, lõpuks jäädi pidama Sander Mölderi juurde. “Teen Sanderile suure kummarduse, sest tema raputas oma loovate ideedega bändi mugavustsooni ja lisas loomingule värskust,” sõnab bändi basskitarrist Ivo Etti.

“Olen kindel, et me kõik kuuleme seda albumit erinevalt ja erinevad lood kõnetavad meid. Minu jaoks oli plaadil tugev vabastav efekt. Taasavastasime armastuse muusika kirjutamise ning lugude rääkimise vastu,” lisab bändi solist Ewert Sundja.

Albumi ilmumise puhul korraldavad draakonid laupäeval, 24. novembril kell 14.00 Tallinnas, Solarise Apollos eksklusiivse esitluse, kus jagatakse albumi salvestamise muljeid ning autogramme, tehakse pilte ja antakse ka minikontsert.

Täispikad esitluskontserdid toimuvad järgmise aasta alguses. Bänd tutvustab albumit nii Eestis kui ka lähiriikides ning piletid kontsertidele on nüüd müügil Piletilevis. Kontsertide kava on järgmine:

11.01 Tartu, ERMi blackbox
17.01 Tallinn, Kultuurikatel
25.01 Helsingi, Tavastia
1.02 Pärnu, kultuuriklubi Tempel,
2.02 Rakvere Teater
8.02 Vilnius, Tamsta
9.02 Riga, Palladium
15.02 Võru kultuurikeskus Kannel
16.02 Viljandi Lennukitehas