Küll aga on nii, et kui Meghan einestab Elizabeth II-ga samas õhtusöögilauas, siis suvalisel hetkel ta kuningannaga rääkida ei tohi. Nimelt on formaalsetel üritustel tava, et pool õhtut räägib Tema majesteet inimesega, kes istub temast paremal pool ja teise poole õhtust külalisega vasakul poolel, vahendab Daily Star.

Põneva kõrvalepõikena võib esile tuua veel ühe reegli, mis kuninglikel õhtusöökidel kehtib: kui kuninganna asetab oma käekoti lauale, tähendab see, et proua soovib täpselt viie minuti pärast lahkuda. Kui kuningliku perekonna liige soovib aga kuskile minna ja ütleb “Vabandage mind hetkeks”, siis ei pea ta kunagi põhjendama, kuhu ta läheb või mida ta teeb.

Kusjuures huvitav on veel see, et külalised paigutatakse hea ja paremaga kaetud peene laua taha istuma vastavalt nende huvidele. Loeb ka see, millist keelt külaline kõneleb. See on igati praktiline viis panna istuma kokku inimesed, kellel on, millest rääkida. Vastasel korral võib tekkida pentsik olukord, kus pole millestki rääkida. Niisiis ei pruugi Meghan ja Elizabeth kõrvuti istuma sattudagi.

Meghani õnneks kehtib selline reegel ainult formaalsetel üritustel. Nii et kuninganna heast ja soojast tähelepanust ilmajäämist mitmekülgne hertsoginna kartma ei pea. Muuhulgas on Meghanil nüüd ka isiklik meikar, kelle nimi on Daniel Martin. Mehe sõnul on Meghan lahe naine, kellele meeldib rääkida. Daniel paljastab, et Meghanile ei meeldi britilikul kombel iga liigutuse eest vabandada.