Eesti Päevalehe, LP, Delfi, Eesti Ekspressi ja Maalehe ajakirjanike poolt Eesti suurimaks noorte mõjutajaks aastal 2018 valitud nublu ei oska öelda, millega ta meedia ära võlus, et keegi teine tema isikut juba palju varem ei avaldanud. "Pigem andsin neile märku, et tahaksin seda asja just nii teha, ja enamik austasid seda soovi. Selle eest suur aitäh!" lausub ta Eesti Päevalehele antud intervjuus.

"Ja see üks kõverik – ma ei julge teda ajakirjanikuks nimetada – selge temaga! Väike internetiotsing näitab, et tüüp on pikemat aega üritanud mingit muusikavärki ajada. Väike huvide konflikt, ju talle käis hinge pihta," nendib nublu. "Selline käitumine meenutab väga tegelast, kes istub peol üksi nurgas, ühtegi nalja ei viska ja midagi kaasa ei räägi, küll aga filmib kogu aeg telefoniga ja räägib järgmisel päeval teistele, kui raju õhtu tal oli. No mis selliste õnnetukestega ikka teha, las nad olla."

Muusik arvab, et tema nime ja näo avalikuks tulemine ei muuda tegelikult suurt midagi: "Võib-olla tegi natuke selgemaks, kellega asju ajada, muud midagi. Põhirõhk on algusest peale muusikal, kõik ülejäänu on nagu sääsepinin kõrvus. Kui näeme, siis teeme, sõbrad!"

Loe lähemalt suurt lugu nublu loomingust, artistielust ja fenomenist SIIT! Terve noorte mõjutajate edetabeli leiad aga SIIT!

Ainus nublu live veel 2019. aastal, 7. detsembril toimub Tartu Kammivabrikus nublu selle aasta viimane kontsert.