Kuningliku pere liikmetelt tavapärast töötamist ei eeldatagi ning sellele vaadatakse suisa viltu, ent mida kaugem sugulane kuningannale, seda normaalsem on tavainimese kombel elatist teenida. See aga ei tähenda sugugi, et tegu oleks mingite tavaliste ametitega — printsess Eugenie’le kuulub näiteks kunstigalerii, tema õde Beatrice töötab tarkvarafirmas Afiniti ning printsesside nõbu Peter Philips on ettevõtte Sport Entertainment Limited juht.

Tuhkatriinu kombel haljale oksale pääsenud Meghan on aga liiga “kuninglik” selle jaoks, et töötada ja nii pidigi ta enne prints Harryga abiellumist näiteks oma näitlejakarjäärist loobuma. Selleks, et aga oma ülalpidamist õigustada, on rahva raha peal elava kuningliku pere liikme püha kohus tegeleda heategevuse ja esinduslike ülesannetega ning teha ringreise. Lugu on vaja pidada ka etiketist, mida Meghan liialt usinalt teinud pole.

Huvitav fakt kuningliku pere rahaasjade kohta on aga see, et tervet peret ehk Williamit, Harryt, nende naisi ja lapsi peab ülal ei keegi muu kui prints Charles. Tema omakorda saab palka maksumaksjalt ning omaenda isa prints Philipi säästudest. Meghani äiapapa tasku näib vähemalt hetkel olevat küll põhjatu — briti press kirjutab vähemalt korra nädalas sellest, kui nõudlik on tujuka Meghani maitse kõiges, alates riietest lõpetades meelelahutusega. Õnneks on olemas ka prints Harry ema printsess Diana säästud ja vähemalt ühe aasta riiete ostmise eelarve on olemas ka Meghanil endal, kes müüs hiljuti 1,6 miljoni dollari eest oma Torontos asuva kodu.