Mirror kirjutab, et õpetajana töötav Caroline lootis ürituselt mõne huvitava tuttava leida, ent sattus hoopis mõrtsuka huviorbiiti. Brit Dempsey Hawkins tappis aastate eest noore tüdruku ja pääses mullu vanglast välja.

Kuigi Caroline temale rohelist tuld ei andnud, õnnestus mehel ikkagi kuskilt leida naise number. Ta hakkas Whatsappi rakenduse kaudu talle massiliselt sõnumeid saatma. Näiteks kirjutas, et tahaks temaga kuskil eraldatud kohas kokku saada, kus teisi inimesi pole.

Caroline ei reageerinud, aga ta ei osanud ka mingit ohtu oodata. Juhuslikult sattus ta ühe artikli peale, kus räägiti mõrtsukatest ja ka Hawkinsist. Naine hakkas kartma, ta arvab, et mees suudab ka tema aadressi välja uurida. Oma voodi kõrval hoiab õpetaja nüüd nuga, hokikeppi ja pesapallikurikat. Ta on ahastuses ega tea, mis edasi teha.

Põhjust muretsemiseks on. Londonist pärit Hawkins tappis 1976. aastal USAs New Yorgis oma 14-aastase tüdruksõbra. Ta ise oli siis 16-aastane. Nad olid olnud suhtes umbes aasta. Hawkins kägistas neiu surnuks, väidetavalt seetõttu, et soovis olla koos kellegi teisega. Ta peitis surnukeha õlitünni, ent õnneks see leiti ja Hawkins pidi kohtu ette astuma.

Mullu vabanes ta vanglast ja sõitis kodumaale tagasi. Caroline'ile saadetud sõnumites ütleb ta, et otsib hingesugulast.