Cyrus meenutab, et esimene singel, mille ta endana, peale Hannah Montana perioodi, tegi, valmis suuremas osas just selles majas, vahendab Vanity Fair.

Majas elas produtsent Matthew Wilder, kellega Cyrus seal samas asuvas stuudios tööd tegi. Aastaid hiljem ostis Hemsworth maja, teadmata, mida see tulevasele kaasale tähendab. "Ja siis ta ilmub kohale, valmis sisse kolima. Vanad omanikud koristavad garaaži ja tassivad välju vanu plakateid ja asju, millel on minu nägu. Liam ilmus kohale ja ma olin, et mida kuradit?"

Kui Cyrus ja Hemsworth taas teineteist leidsid, kolis naine samasse tähendusrikkasse majja. Neil oli kodus kallis tehnika, hinnaline kunst ja käsitsi kirjutatud laulusõnad, kaks siga, kaks hobust, neli kassi ja seitse koera. Kui tulekahju levima hakkas, polnud Cyrus ise kodus, Hemsworth päästis loomad, kuid ülejäänu põles koos majaga maatasa.

Cyrus meenutab, et kui juhtunust teada sai, võttis ta lihtsalt esimese päeviku, mis ta kõrval oli ja hakkas kirjutama kõike, mida ta tundis "Mõned tunded ei läinud kokku teistega. Mõned olid väga kurjad, teised kuidagi kergendatud, mis on kuradi veider tunne."

Kuigi paar on hakanud oma elu uuesti üles ehitama, ei unusta ta kunagi, mida üle elas: "Ma ei harju kunagi, et kõik need mälestused ja pildid ja asjad, mida ma armastasin, on kadunud. Aga sellise asja kogemine- ma avastan, et tunnen ennast jälle rohkem inimesena."

Koos raske aja üleelamine oli ka üks põhjuseid, miks noored kindlalt abielluda soovisid, sest selline kogemus justkui liimib paari kokku. "Nagu mu kõige lemmikum naine tervest maailmast, Hillary Clinton, ütles: me oleme koos tugevamad."