Sest nii Rootsi Sahlene kui ka temast paar aastat hiljem Rootsi Sandra olid Eurovisioonile pääsu võitnud välismaise žürii punktidega. Tomi Rahula tegi targu viimsel hetkel kavala käigu – palgates taas kord appi väljamaalaste žürii. Enamasti toimibki ju rusikareegel – tahad õiget tulemust, koosta õige žürii! Aga seekord läks üle noatera. Žüriiks olid küll komplekteeritud ülekaalukalt USA ja Lääne-Euroopa esindajad, kes eelduspäraselt Rootsi kvaliteeti paremini hinnata mõikavad. Sekka ei Vene-maad ega ühtegi teist endise NSV Liidu vennas(slaavi)vabariikide esindajat, kelle maitse järgi olnuks kindlasti rohkem Uku Suviste oma laulu ja esitusega…!

Eesti publikule Rootsi Victori omase-maks mängimiseks oli leitud väga hea sürpriistrikk – paariks lavasekundiks-noodiks rootslase õla tagant ilmuv näosaatest valitsevaks publikumagnet-tüdrukuks tõusnud näitlejanna Saara Kadak.

Eestis toimib-maksab Saara Kadak "Eesti oma tüdruku" ekvivalendina, aga kellega saavutada sama efekt Tel Avivi laval kogu Euroopa publiku ees? Kroonika juurdlev toimetus vaagis kandidaate ja pakub: Saara asemikuna Tel Avivi rahvus-vahelisel areenil võiks Victori õla tagant ilmuda Carmen Kass! Eesti ilu maailma viinud kauba-märk.