Woods osales saates "Red Table Talk", kus kirjeldas, kuidas õhtu kujunes ja mis rolli tema seal mängis, vahendab E! News. Ta selgitab, et kui pidu linnast kellegi koju hakkas liikuma, siis ta ei teadnud, kuhu minnakse ja sai alles hiljem informatsiooni, et tegu on Khloe Kardashiani lapse isa Tristan Thompsoniga. "Ta isegi ei kutsunud mind sinna."

Naine tunnistab, et esimene samm, mille ta valesti tegi, oli see, et mehe majas mõnusalt pidutsedes, ei tulnud tal kordagi pähe nagu poleks see koht, kus ta olema peaks. "Ma ei mõelnud sellele, see on probleemi esimene osa."

Peol olnud inimesed väidavad, et Woods tegi Thompsonile sületantsu ja hoidis oma kätt tema ümber. Naine ise kinnitab, et mingit sületantsu kindlasti ei olnud, ta küll istus mehe lähedal, kuid tantsinud talle ei ole, samuti vannub Woods, et kätt ta mehe ümber ei hoidnud. "Aga, mu jalad lebasid tema omade peale, samas mu tagumik ei olnud kunagi ta otsas."

Woods lahkus peolt hommikul, kuid kordagi ei jäänud ta majja üksi ega kadunud Thompsoniga koos teiste silme alt. Olukord läks raskemaks kui ta lahkuma hakkas ja mees teda huultele suudles.

Woods kahetseb, et hommikul ta parimale sõbrannale Kylie Jennerile ja Khloe Kardashianile kogu lugu ei rääkinud ja mainis vaid seda, et oli Thompsoni majas peol käinud. Samas ei pea ta ennast perelõhkujaks "Ma tean, et mina ei ole põhjus, miks Khloe ja Tristan ei ole koos. Praegu see olukord võis raskendada tema soovi Tristaniga koos olla, kuid ma ei tean, et ma tean, et ma ei ole põhjus."