Ilukirurgid MYA keskusest rääkisid ajalehega The Mirror ning nende arvates on Lohan lasknud enda näol teha kümnete tuhandete dollarite eest tööd.

Juba karjääri alguses lasi lapsstaar oma nina kohendada. "Lindsay nina näeb välja palju kõhnem, kui tema varasemates ülesastumistes. Tavaliselt maksavad ninaopid 5000-13 000 dollari vahel," ütles üks kirurg. Arvatavasti on Lindsay enda aastakümneid kestnud karjääri jooksul lasknud nina lõigata mitmel korral.

Kirurgide arvates on Lohan lasknud aastate jooksul ka erinevaid näo piirkondi süstida. Neiu huuled on aastate jooksul muutnud suurust ning arstid kinnitavad, et täitesüste on saanud ka tema põsesarnad. "Vahepeal muutusid ta näojooned loomulikumaks, kuid nüüd tundub, et ta põsed on taas ebanaturaalselt puhvis. See on kindlasti märk, et ta on kasutanud täitesüste."

Lohanist tehtud viimased pildid veebruaris annavad alust arvata, et neiu on lasknud oma näo kallal käia hiljuti ka noaga või on ta Botoxiga liiale läinud. "Ma pakuksin, et Lindsay on lasknud süstida Botoxit oma otsaesisele, et kergitada oma kulme."