20-aastane Bangladeshist pärit Arifa Sultana oli pärast esimese poja sündi emarolliga juba ära harjunud, kuid 26 päeva hiljem sai naine šoki, tal algas taas sünnitustegevus ja Arifa viidi kiirabiga haiglasse.

Arstid olid väga üllatunud, kui avastasid, et kaks last on valmis ilmale tulema. Selgus, et naisel on kaks emakat, see on väga haruldane juhtum. Eksperdid on segaduses, nad küsivad, et kuidas jäid kahe loote südamelöögid arstidel varem märkamata.

Naist ravinud günekoloog Sheila Poddar sõnas uudisteagentuurile AFP, et naine ei teadnud oma teisest rasedusest midagi.

"Tal tulid veed 26 päeva pärast esimese lapse sündi, naine toodi kähku meie juurde haiglasse."

Doktor tõi Khulna Ülikooli haiglas keisrilõike abil ilmale kaksikud eelmisel reedel. Kaksikud, poiss ja tüdruk, sündisid tervena.

Sultana ja abikaasa Sumon Biswas said kolm tervet last koju viia teisipäeval. Doktor Podder sõnas meediale, et selline juhtum on tema jaoks esmakordne.

"See on haruldane vahejuhtum. Ma kogesin midagi sellist esimest korda. Ma ei olnud varem isegi kuulnud, et midagi sellist oleks juhtunud," tunnistas arst.

"Esimene laps sündis ühest emakast. Kaksikud olid teises emakas," lisas ta.

Topeltemakas ei põhjusta naistele üldiselt mingeid probleeme, sellega lihtsalt sünnitakse. Kahe emakaga naised võivad lapsi saada, kuigi oht enneaegseks sünniks või nurisünnituseks on veidi suuremad.

Selline eripära on umbes ühel naisel kolmetuhandest. Võimalus mõlemas emakas last kanda on aga üks viiest miljonist.

Vaesest perekonnast pärit naine on kolme lapse üle õnnelik, kuid muretseb, kuidas ta nad kõik üles kasvatada jõuab. "Ma ei tea, kuidas me sellise suure vastutusega hakkama saame, raha on meil vähe," tõdes naine.