1. Glee telesaates osalenud Nicole Crowther

Naise karjääri meelelahutusmaailmas lõpetasid säutsud, millega fännidele tulevaste osade kohta liiga palju rääkis. Ühe korra saates lisana osalenud Crowther, kuid juba jõudis ta Twitterisse liiga palju postitada. Tema kahjuks oli ühes säutsus eriti oluline informatsioon ja nii ta minema saadetigi. Üks saate valmistajatest lausa vihastas ja vastas: "Kes oled sina, et tuled andekate inimeste kuid loodud asja rikkuma? Loodan, et suudad teha midagi peale meelelahutuses töötamise."

2. USA söögikoha Taco Belli töötaja vallandati eriti rõveda pildi pärast

Nimelt postitas töötaja sotsiaalmeediasse pildi, millel urineeris kliendi nachodele. Tohutult inimesi saatis anonüümsele pildi postitajale vihast nõretavaid sõnumeid, kuid vaid üks oli nii kaval, et töötaja isik avalikuks teha. Mees küll väitis, et ta ei viinud seda toitu kellelegi söögiks, kuid Taco Bell tema juttu ei uskunud.

3. Rashard Mendenhall jäi oma jalgpallikarjäärist ilma vaid ühe mõtlematu säutsu pärast


2011. aastal kui kogu Ameerika tähistas Osama bin Ladeni surma, kirjutas mees oma sotisaalmeediasse, et tema tähistusi ei mõista. "Milline inimene tähistab teise sutma? See on uskumatu, kuidas inimesed võivad vihata meest, keda nad isegi rääkimas pole kuulnud. Me oleme kuulnud ainult ühte poolt..." Varsti sai mees sellise seisukoha eest kõvasti vastu päid ja jalgu ning tõstesti ühest meeskonnast teise ümber. Vaid mõned aastad hiljem loobus ta professionaalse jalgpalluri karjäärist.

4. Apple vallandas toodete ja firma solvamise pärast töötaja Samuel Crispi

Mees otsustas, et avaldab Facebookis kõik, mis teda oma tööandja firmas ja toodetes häirib. Kahjuks oli tal sotsiaalmeedias töökaaslastest sõpru, kes ülemusele kõik ära rääkisid. Apple lõpetas Crispiga lepingu, kuid mees ei olnud nõus ja kaebas edasi võimudele. Tema kahjuks jäädi Apple'iga siiski nõusse ja süüdistus lükati tagasi.

5. Alicia Ann Lynch valis omale väga vale Halloweeni kostüümi

2013. aastal mõtles Lynch, et kõige humoorikam viis Holloweeni tähistada on vaid väga ebaviisakas kostüüm. Naine riietas ennast samal aastal toimunud Bostoni maratoni pommitamisel surnud inimeseks ning postitas oma geniaalsusest sotsiaalmeediasse ka pildi. Muidugi tundusin jälgija kohe ära, keda naine kehastada soovib ja vastused sellele oli äärmiselt julmad. Naine sai koguni tapmisähvardusi. Kuigi ta vabandas korduvalt ja üritas oma postitatud pilti kustutada, lõppes kõik vallandamisega ning ka tema Twitteri konto võeti ära.

6. Matemaatika õpetaja vallandati vägagi äärmuslike piltide pärast

Carly McKinney postitas sotsiaalmeediasse pildi, millel on näha, et istub autos ja puhub suust suitsu välja. Pildi pealkirjaks märkis õpetaja "Paljas. Märg. Pilves". Kooli juhtkond märkas pilte ning otsustas ta esmalt töölt kõrvaldada. Hiljem siis loobuti töölepingust täielikult. Kuigi õpetaja väitis, et tegi nalja ning ka õpilased nõudsid oma uut iidolit tööle tagasi, siis juhtkonna otsus jäi muutumatuks. Lisaks on McKinney jaganud endast hulga alasti pilte ja veel paari purjakil pilti.

7. CNN vallandas Trumpi sõimanud saatejuhi ja ajakirjaniku


Reza Aslan reageeris Trumpi vastusele seoses 2017. aastal toimunud London Bridge'i rünnakuga ning nimetas presidenti kakaks: "See tükike kakat ei ole mitte ainult häbi Ameerikale ja presidendiameti plekk. Ta on häbi tervele inimkonnale." Kuigi paljudel kuulsustel on USA presidendi kohta vägagi teravaid arvamusi jagada, siis ajakirjanikule sellist käitumist ei lubata ja CNN vallandas ta. Samuti lõpetati ka mehe dokumentaali "Believer" näitamine.

8. Töö kaotas ka oma peeretamist filminud valvur


Florida haiglas töötanud valvur filmis oma peeretamist üle 75 korra ning postitas videoeid Instagrami kontole "Paul Flart". Konto kirjelduses nimetas mees ennast peeru valitsejaks. Kahjuks ei meeldinud see haigla juhtkonnale ning mees vallandati reeglite rikkumise pärast, sest tööl ei olnud telefonid lubatud. Ka sellise olulise hetke suuris valvur videole saada. Dougi juhtunu eriti ei hirmutanud ja ta võttis omale eesmärgiks olla esimene inimene, kes peeretamise eest raha saab. Praeguseks on kontol 104 000 jälgijat.

9. Lloydsi panga töötaja rääkis liiga avalikult enda ja ülemuste palgast


Pangas töötanud Stephanie Bon kuulis juhuslikult panga tegevjuhi António Horta-Osório mitme miljoni suurusest palgast. Ebaõiglus tundus nii suur, et naine otsustas oma viha Facebookis välja valada. "LBG uus tegevjuht teenib 4000 naela tunnis. Mina saan 7 naela. See on õiglane." Kuigi see ei olnud kuidagi õiglane, ei ole õige palku ka sotsiaalmeedias võrrelda. Kui pank postitusest teada sai, viidi töötaja kontorist minema ning vallandati. Endine töötaja ei suutnud uskuda, et teda nii kohutavalt koheldi, sest postitus on ju peaaegu nagu lihtsalt sõpradega jutustamine.

10. Õpetaja postitatud pilt osutus lapsevanemale liiga julgeks


Ashley Payne kaotas oma töö kui mõned lapsevanemad tema pildi peale kaebama tõttasid. Naine käis Euroopas puhkusel ja postitas pildi, millel hoidis käes kahte alkoholi klaasi. Pilt tundus vanematele liig mis liig ning õpetajale anti valik: ta kas lahkub ise või kõrvaldatakse ta töölt. Payne kaebas hiljem kooli küll kohtusse, kuid kaotas.
Allikas: Boredpanda.