Kuigi Adele ja tema abikaasa hoidsid abiellumist ning kõiki eraeluga seotud uudiseid kiivalt saladuses, siis nüüd on mõned paari lähedased isikud ka meediale avalikustanud nende probleeme.

Näiteks oli üheks suurimaks lahkheliks nende vahel teise lapse küsimus. Nimelt on Adele'il ja Simonil ühine kuueaastane pisipoeg Angelo. Pärast sünnitust oli lauljataril aga palju probleeme ning ta vaevles sünnitusjärgse depressiooni käes. "Ma ei tundnud ennast adekvaatse emana, ma arvasin, et ma olin teinud kõige halvema otsuse oma elus," tunnistas hiljem maailmakuulus hõbekõri.

Kuid tuleb välja, et Adele tahtis siiski ka teist last, kuid oli väga kõhklev. Aga Simonil on ka teine laps - tütar, kes sündis alles siis, kui mees oli juba Adele'iga suhtes. Seetõttu ei olnud tema abikaasa aga kindel, kas üks laps veel tema ellu mahuks.

Tuleb välja, et paaril oli ka erinev arvamus sellest, milline peaks olema balanss eraelu ja töö vahel. Kui Adele on korduvalt avalikult öelnud, et tema mees on tähtsam, kui ükski tuur või esinemine iial oleks. Kuid Simon on töönarkomaan, kes pidevalt on karjääri tõttu kodust eemal.