Kohtutäitur Kristiina Feinman pani välja kuulutuse enampakkumiseks keskkonnas varad.ee, kus müüakse kolme Rahu­maa­le kuuluvat korterit majas aadressil Lai tänav 15. Korterid lähevad 13. mail haamri alla tervikvarana alghinnaga 795 000 eurot. Eluruumid paiknevad kõik kolmandal korrusel, kokku pindalaga ligi 220 ruutmeetrit.

Täna teatas Rahumaa, et tänaseks on täitemenetlus lõppenud ning müügikuulutused tühistatud. Ligi 20 000 euro suuruse võla tasus ta enda sõnul ära juba eelmisel nädalal.

"Kõnealune Kremmi Holding nõue, mille ajalugu ulatub 2009. aastasse, põhineb võltsitud dokumentidel. Minu avalduse alusel algatati ka kriminaalmenetlus, mis kestis mitu aastat, kuid paraku ei olnud võimalik käsitsi allkirjastatud ja sisse skaneeritud dokumendi võltsitust lõpuni tõendada," saatis Rahumaa Kroonikale kommentaarina.

Mees ise aga ei nõustunud ega nõustu tänaseni Kremmi Holding nõudega, mis tema sõnul põhineb võltsitud dokumentidel. "Viimane paarkümmend tuhat läks kohtutäituri kätte ainult seetõttu, et viibin enamuse ajast välismaal ning ei saanud dokumente õigel ajal kätte."