Kõik kolm muusikut jagasid enda saavutust sotsiaalmeedias ja julgustasid inimesi pingutama oma unistuste nimel. Isegi siis, kui olukord tundub vahel küllaltki raske.

Missy Elliott rääkis lõpetajatele, et elus on tõusud ja mõõnad ning selleks tasub valmis olla. “Seni, kuni hingad, pole iial liiga hilja,” sõnas Elliott ja lisas: “Ärge kunagi seda unustage! Te olete liiga kaugele jõudnud selleks, et nüüd alla anda.”

Berklee muusikakolledž nimetas Missy Elliotti eesrindlikuks superstaariks, muusikaprodutsendiks, laulukirjutajaks, lauljaks ja räppariks, kes on olnud eeskujuks paljudele.

Missy Elliott paneb kõigile südamele, et ükskõik, mis su eesmärk on, olgu see hingeline, rahaline või töö-alane, siis ei tohi alla anda. Oluline on, et sul on usku, et ssaad asjaga hakkama. Elliott lisas, et ta loodab ka värskeid lõpetajaid näha muusikamaastikul. “Saage minuga stuudios kokku, ma tahan teid kõik näha,” võttis Elliott asja kokku.

Justin Timberlake aga sõnas, et ükski unistus pole liiga suur. Oma asja tuleb taga ajada, see kinni püüda ja alla ei tohi anda. Justin kirjutas, et tal on audoktori tunnustuse üle tõsiselt hea meel. Timberlake’i naine Jessica Biel kirjutas sotsiaalmeediapostituses Justinile: “Iga müts näeb su peas hea välja, aga see on mu lemmik.”

Palju õnne värsketele audoktoritele!