Stewartil on Instagramis üle 143 000 jälgija ning peamiselt on tal seal pehmelt öeldes paljastavad pildid. Tema eraelu ilmestab aga ka see, et ta on nelja lapse ema, takkapihta praeguseks juba ka vanaema.

Kommentaariumites kritiseeritakse, et ta ei käitu oma eale vastavalt. Samuti on roppusi täis sõimu. Mirror vahendab, et hiljutises intervjuus nentis Stewart, et on õelate kommentaaride pärast palju nutnud. Ta isegi kaalus, et hüljata modellikarjäär ning sulgeda oma kontod sotsiaalmeedias.

Ta otsustas kokkuvõttes siiski minna teist teed - olla tema ise. "Ma ei loe enam kommentaare! Aga näen, et oma enesekindlusega olen eeskujuks ka teistele."

Ta jätkas, et on mõelnud, kuidas Instagramis saab ta ka palju head teha. "Tahan inimesi aidata," rääkis ta ja viitas, et igaühel peab olema õigus olla selline, kui nad soovivad. Ta soovitas ka internetitrollidel enne kümme korda mõelda, kui palju haiget võidakse oma postitustega teha.

Samas, omajagu madistamist on Stewartil ka Instagramiga. Vahepeal olid tema pildid nii pornograafilised, et osad võeti lehe haldajate poolt maha. Nüüd üritab Stewart lubatu piirides püsida, postitades siiski võimalikult paljastavaid fotosid.