Muusikalise poole eest kannab hoolt puhkpilliorkester The Tomahawck Brothers, dirigent Riho Silla juhatusel. Tuntud solistide esituses kõlavad parimad kodu- ja välismaised hitid.

Kaire Vilgats ise ootab esietendust suure huviga: “Mul on päris hea meel, et mulle kosja tullakse!”

The Tomahawck Brothersi koosseisu kuulub 18 muusikut ning nende eesmärgiks on kontserdi jooksul ära mängida kõik noodid. “Kui juhtub mõnel liikmel, et pusib kuskil kauem, siis hilisema tempolisamisega mängitakse ennast sujuvalt järgi ja lõpuspurdiga vahel möödagi”, selgitas orkestri dirigent Riho Sild.

Ilmselt jõuab uudisteos publiku tungival nõudmisel lavale vaid ühe korra. Muusikali eesmärgiks on näidata, et ka väga heast materjalist on võimalik kokku panna väga halb muusikal.

“Kaire Vilgats ja seitse kosilast” on huumorifestivali Luige Nokk raames etenduv libamuusikal, mille lõplik saatus selgub kohapeal, kuna enne esietendust toimus vaid üks proov, kust pooled osalised puudusid. Siiski on osatäitjad lubanud mängu panna kõik oma improvisatsiooni võimed ja näitlemisoskuse. Kontserdi algus festivalil Luige Nokk reedel, 7. juuni õhtul kell 22:00.