Kutcher ja Ellerin pidid tol õhtul minema koos Grammy muusikaauhindade järelpeole, kuid tüdruk ei tulnud uksele vastu. Aknast sisse piiludes nägi Kutcher, et naise kodu on üpris segamini ning maas on ka veinijäljed. Tegelikuses oli see Ellerini veri, keda oli pussitatud 47 korda. Näitleja arvas, et neiu on tema peale vihane ning lahkus lootes lahendada tüli järgmisel päeval. Kuid hommikul kuulis "Kuumade 70ndate" staar, et tema tüdruksõber on jõhkralt mõrvatud.

Uues tunnistuses räägib Kutcher, kuidas ta kartis, et ka tema võib kahtlusaluseks muutuda näpujälgede tõttu naise koduuksel. "Ma läksin endast välja," tunnistas näitleja.

Kutcher meenutas kohtus, et ta oli tüdrukuga rääkinud kell 20.24. Ellerin ütles, et ta oli just pesus käinud ning hakkab juukseid kuivatama. Kella kümnest helistas mees uuesti, kuid siis enam kõnele ei vastatud.

Kutcher on üks sajast tunnistajast, kes annavad tunnistusi süüdistatava Michael Gargiulo vastu. Koos Ellerini mõrvaga süüdistatakse teda veel kahes tapmises ning ühes tapmiskatses.