Paar astus altari ette laupäeval, 8.juunil ning laulatus toimus Californias, Montecitos. Pulmakülalisteks olid vaid pereliikmed ning käputäis lähemaid perekonnatuttavaid. Tseremoonia ja sellele järgnenud pidustused olid kuuldavasti vaoshoitud, ent väga stiilsed ja emotsionaalsed.

Pratt andis fännidele tähtsast sündmustest teada sotsiaalmeedia vahendusel, postitades Instagrami imekauni pulmafoto ning kirjeldades pildipealkirjas, kui õnnistatuna ta ennast tunneb, alustades mõlema elus uut ühist peatükki. Ühtlasi tänas ta Giorgio Armani moemaja Katherine'le õmmeldud kauni pruutkleidi eest.

Pulmakülaliste hulka kuulus lisaks Schwarzeneggeritele ka Chris Pratti eksnaine Anna Faris, kellega ta kasvatab 6-aastast poega Jacki. Anonüümseks jääda soovinud allikas paljastas kõmumeediale, et Katherine'i ema Maria Shriver täis pulmas fotograafi rolli. Lisaks teadis allikas rääkida, et Chris oli eriti elevil ning vastastikune pulmavannete jagamine toimus äärmiselt romantilises paigas.

Chris ja Katherine teatasid kihlumisest tänavu jaanuaris, 7 kuud pärast tutvumist. Ühtlasi on teada, et Chris andis abieluettepaneku kavatsustest teada ka Katherine'i isale ning Terminaatorilt luba küsimine olevat olnud talle väga hirmutav. Lugupidamisest eksabikaasa vastu küsis Chris luba ka Anna Fariselt, saades samuti abiellumiseks "rohelise tule". Chris ja Anna olid abielus 8 aastat ning läksid lahku 2017.aastal.