Esimest juubelit tähistav festival toimub 26.-27. juulini Tallinna Lauluväljakul. Kõik ostetud piletid Lätist ja väljaspoolt kehtivad Tallinnas. Tänasest algas piletimüük ka Piletilevis, võimaldamaks Eestist kergelt ja arusaadavalt piletit osta. Neile, kes Tallinnasse sõita ei saa või ei soovi, võimaldatakse piletite tagasiost.

"Kaks üliolulist faktorit pöörasid festivali korraldamise Riias võimatuks," kommenteeris festivali avalike suhete juht Reno Hekkonens. "Kõigepealt haigestus ootamatult lätipoolse peakorraldaja laps ning siis ilmnes, et Eesti firmale ei anta õigust Lätis toimuval üritusel omalt poolt alkoholi müüki teostada. Sellises olukorras pole Eesti-Rootsi omanik-firmal võimalik festivali Lätis korraldada," lisas Reno Hekkonens.

"Õnneks on kõik artistid olnud väga toetavad ja esinevad rõõmuga Eestis. Samuti täname kõiki koostööpartnereid ja Tallinna Lauluväljakut kiire reageerimise ja abi eest nii suur asi väga lühikse ajaga ümber mängida," ütles festivali esindaja.

26. ja 27. juulil esinevad Tallinna Lauluväljakul Snap!, 2Unlimited, Haddaway, Dr Alban, Londonbeat, Real2Real, Julia Volkova t.A.T.u.-st, Maxx ja Solid Base. Esmakordselt külastab Eestis festivali raames hispaania maailmakuulus trio Las Ketchup. Nende superhitt "The Las Ketchup Song / Aserejé" oli dekaadi üks suurimaid ja populaarsemadi hittlugusi. Lisaks astuvad üles ka ajastutruud kodumaised artistid.