Nimelt jagas Snoop Dogg Paul John Gascoigne'st kahte pilti - üks, kus ta on 20-aastane ja teine, kus ta on juba vanuses 47, et näidata kui palju endine jalgpallur ajaga muutunud on. Juurde kirjutas ka pealkirjaks: "Alkoholi kuritarvitamine". Väidetavalt tahtis ta oma postitusega näidata, et kanep on pikemaajaliselt ohutum kui alkohol.

52-aastane Gazza on kurikuulus oma alkoholi ja vaimse tervise probleemide poolest läbi aastate. Aga ega tema ka asja nii ei jätnud ja andis omapoolse vastulöögi - postitades Twitterisse pildi koerast, öeldes, et räppar on laisk ja kole.

Järgmisena postitas Gazza juba Twitterisse video, kus ta teeskles (kanepi) suitsetamist ja sõnas: "Snoop, Snoopy Dogg, auh, ma saan su kätte".

Väike sõnelus aga eskaleerus kiirelt, kui Gazza esitas briti hommikusaates Snoop Doggile väljakutse endaga poksima tulla, et asjad klaarida.
Saates rääkis Gazza veel, et ta oli väga üllatunud Snoop Doggi postituse üle, rääkides, et antud asi on juba kuue aasta tagune ja lisas ka: "Et see veel Snoop Doggilt tuli, ma olen samuti tema fänn. Ma ei suuda seda uskuda."

"Ma teen temaga heategevusliku poksivõistluse - kanep vs. alkohol, lase käia. Viin ta poksiringi - ma olen kõvasti töötanud ja ka trenni teinud."