Oma viimaste kulutustega, renoveerides uhket maakodu, et pereeluks ette valmistuda on Meghan ja Harry rahva marru ajanud kui selgusid täpsed arvud kui palju ja kuhu paarike maksumaksjate raha siiski on suunanud, vahendab Mirror.

Nüüd väidab kuninglik kommentaator Katie Nicholl hoopis, et antud paarikese kulutused on olnud vägagi tagasihoidlikud võrreldes Cambridge'i hertsogi ja hertsoginna ülalpidamiskuludega.

Intervjuus Vanity Fairiga rääkis Nicholl Harry ja Meghani uuest kodus ja elust Windsoris. Tema allikatel ei kavatse uusim kuninglik paarike palgata nii palju abilisi kui on Kate'l ja Williamil, lisaks ütleb ta: "Sussexi hertsogil ja hertsoginnal ei ole selliseid majanduslikke võimalusi nagu on Kate'l ja Williamil."

Lisaks lapsehoidjale ja turvatöötajatele, kavatseb kuninglik paar palgata veel majapidaja ja kaks assistenti.

Vastupidiselt kuuldustele ei kavatse nad palgata kokka ja ka stilisti Meghan ei vaja - ta eelistab selles valdkonnas ise hakkama saada. Ka oma riided tellib internetist omale ise.

See muidugi ei tähendaks, et Harry ja Meghan ei oleks jõukad meie mõistes. Juba enne kui paarike kohtus oli Meghani aastaseks palgaks 358 000 dollarit tänu oma näitlemiskarjäärile.