Victoria Beckham julgustas oma fänne proovima kahe pitsi õunasiidri joomist, ja seda esimese asjana igal hommikul tühja kõhu peale. Väidetavalt aitab õunaäädikas organismi puhastada ja vett välja ajada, vahendab Mirror.

Väidetavalt on ka teised staarid õunaäädika võlud avastanud - Kourtney Kardashian joob kaks pitsi iga päev, Miranda Kerr on sellest avalikult rääkinud ja Megan Fox ütleb, et see on hea detox. Ka toitumisnõustajate sõnul on õunaäädikal palju kasulikke omadusi, kaasa arvatud ainevahetuse kiirendamine, millega võib ka paar kilo kaotada, aga enne selle "imejoogi" joomist pea hoogu! Hommikul tühja kõhu peale võib happeline õunaäädikas sulle ka kõhuvalu põhjustada.

Gwyneth Paltrow katsetab tihti uusi tervisetrende, et leida endale sobivat. Eelmine aasta proovis ta aga midagi eriti kummalist - kitsepiima puhastus. Shape'le sõnas staar: "Ma just proovisin detox'i kitsepiimaga kaheksaks päevaks, et oma organismi parasiitidest puhastada. See oli väga huvitav. See koosneb ainult kitsepiimast ja ürtidest. Teooria on selline, et meil kõigil on parasiite ja neile meeldib piimaproteiin - ja kui sa muud ei söögi, tulevad nad kõik seedetorude küljest lahti, mille peale tapad sa need ürtidega ära. Ma tundsin end pärast imehästi."

Dr. Jen Gunterit ajas sellise dieedi reklaamimine marru, öeldes oma blogis, et antud dieet on "loll ja ohtlik" ning, et piirangutega dieet võib haigusi põhjustada. Ta süüdistas veel antud detox'i päris parasiitide käes vaevlevate inimeste pilkamises.

Paar aastat tagasi oli staaride seas eriti populaarne "beebitoidu dieet", mida järgides peaks sööma 10 kuni 15 purki beebitoitu hommiku- ja lõunasöögiks. Dieedi on ära katsetanud ka Lady Gaga, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston ja Gwyneth Paltrow. Antud dieet ei ole küll ohtlik, seda muidugi lühiajaliselt, kuid võib lihtsalt maitsemeeled surmani ära tüüdata.

Vikerkaare dieet hõlmab endas toitu, mis on vikerkaare värvides, me ju kõik teame, et värvilise ja värsked toidu on meile head. Kuid see dieet tuleb siiski väikse nõksuga - värvid jaotatakse ära iga nädalapäeva kohta - näiteks esimesel päeval sööd ainult punased toiduaineid, teisel ainult lillasid jne. Cosmo allikatel on seda dieeti enim kiitnud Christina Aguilera.

Kõige maitsvamalt kõlag aga dieet, mida proovis Snooki aastal 2010 - küpsise dieet, millega naine väidetavalt isegi kaalu kaotas! Kolm nädalat järjest sõi Snooki kuus küpsist päevas, iga küpsis sisaldas 90 kalorit. Lisaks sellele tohtis ta keha kosutada ka pisikese toidukorraga päeva kohta. See võis küll temale toimida, kuid ole selle dieediga siiski ettevaatlik. Küpsised ei sisalda piisavas koguses toitaineid, et ainult nende peal elatuda. Kui ainult saaks päev läbi küpsiseid süües imelise vormi!

Loe kuulsuste hullumeelseimatest dieetidest siit!