Seitsmendat korda toimuva festivali kavasse on sel aastal kaasatud mitmed erinevad õpetajad, kes osalejatega enda kogemusi ja teadmisi jagavad. Festivali peakorraldaja Peep Õunapuu sõnul annavad uued õpetajad festivalile uue hingamise ja teevad iga festivali ainulaadseks.

"Kõik meie festivalid on täiesti unikaalsed sündmused ning pingutame igal aastal, et tuua osalejateni uusi ja põnevaid esinejaid. Festivali külastajate arv on igal aastal kasvanud ning pea poole osalejatest moodustavad inimesed, kes reisivad Eestisse just High on Life festivali tuntud kvaliteedi ja ülemaailmselt tunnustatud õpetajate pärast," selgitas Õunapuu. Lisaks sellele on festivalil just sel aastal rohkem noori kui kunagi varem tänu esmakordsele noortepiletile: "Festival pöörab tähelepanu järelkasvu tekitamisele," sõnab peakorraldaja.

Peakorraldaja Õunapuu selgitab veel, miks üritus hingele lausa vajalik on: "Festivalil on alati rohkelt üllatusi igaühele. Kuna kogu meie programm toetab tavapärasest sügavamat kohalolu, mis toob inimeste kogemisele juurde erilise kvaliteedi ja sügavuse - kogedes justkui üheaegselt toimuvaid lemmikumaid sündmusi keset imelist loodust koos parimate sõpradega: tähistamine, tants, laul, kontsert, tseremoonia, töötuba, kunst, saun, date, puhkus, meditatsioon, teraapia jpm. Sageli peavad inimesed saadud kogemusi sügavalt elumuutvaks ja hindamatuks, leides ainulaadsel üritusel häid sõpru-kaaslasi, vabanedes hirmudest ja õppides ennast paremini tundma. Samuti leiavad osalejad endas rohkem armastust, eluenergiat, julgust, rahu ja täitumist."

Lisaks vaimsele tööle on festivalil suur osa ka füüsilise keha toetamisel ja tervislikel eluviisidel. Festivalil pakutakse taimetoitu ning iga päev on võimalik käia saunas, ujuda järves või tantside ümber lõkke. Lisaks sellele on festival juba aastaid rohelist mõtteviisi harrastanud, kus osalejatel palutakse võimaluse korral isegi enda toidunõud kodunt kaasa võtta.

Kui aga asi tundub veel liiga uus, et kohe tervest festivalist osa võtta, siis sellel aastal esmakordselt saab osa võtta ka ainult suurest avapeost, mis on avatud kõigile huvilistele. Avapäeva peol saab nautida elevat muusikat, kakaotseremooniat ja ekstaatilist tantsu. Hea võimalus vaimu ergutava tantra festivaliga tutvust teha!

Festival toimub 16-21. juulil Adila puhkekeskuses Raplamaal ja täpsemat teavet programmi ja piletite kohta saad SIIT!