"Jah, otseloomulikult oli see meile suur-suur üllatus, et selline maailmakuulus bänd üleüldse tuleb Tartusse ja veelgi enam - valib heategevuseks vähihaigete laste toetamise ja Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu. Sellest teadasaamine tundus mõnda aega uskumatuna, alles Metallica heategevusorganisatsiooniga kirjavahetuse jätkudes tekkis veendumus, et see tõesti nii on. Kuna oleme siiski suhteliselt väike ja vabatahtlikkuse alusel toimiv organisatsioon, on sellise maailmakuulsa bändi tähelepanu ja annetus meie liidule kirjeldamatult suur tunnustus," jagab Lellep Kroonikale oma muljeid.

"Me ei tea, miks just meie liit valituks osutus, kuid kuna vähihaigete laste ravi ja tugiteenuste rahastamine on Eesti ühiskonnas üsna aktuaalne küsimus, siis küllap on arvestatud kohalikke olusid ja heategevusmaastikku. Ausalt öeldes oleme toetuse üle niivõrd õnnelikud, et me pole seda isegi kordagi küsinud, miks nad just meid valisid."

"Annetatava summa suuname kindlasti otse vähihaigete laste ravi või raviga seotud kulude toetuseks, näiteks juhtudel, kui Eesti Haigekassa lapse ravi ei rahasta või ravi toimub välismaal, kuid kaasnevad kulutused tuleb perel kanda. Peamine on, et iga annetatud euro suunatakse otse vähihaigete laste ravisse, eesmärgiga, et meie lapsed saaksid ravi ja terveneksid. Ja suurt rahasüsti vähihaige lapse raviks võib vaja minna juba homme, ülehomme …. – me saa seda ennustada, kuid peame abi andmiseks kogu aeg valmis olema. Kuna hetkel ei ole teada annetatava summa suurus, ei ole julgenud me tänaseks veel „laskmata karu nahka“ kindla projektiga siduda," sõnab ta.

Minu jaoks isiklikult on Metallica annetus erilise tähendusega, kuna olen nooruspõlves koos sõpradega üles kasvanud Metallica ja teiste sel ajal tegutsenud heavymetal bändide muusika keskel. Metallica oli muidugi vaieldamatu lemmik alates albumist „Master of Puppets“, edasi juba "...And Justice for All" ja "Metallica"," kirjeldab Lellep, et talle pole raskem muusika sugugi võõras ja seda suurem oli au kohtuda nendega ise, et tšekk vastu võtta koos liidu liikmete Merlin Bettleri ja Reimo Mölliga.