Video pealkirjaga "KERSTI KALJULAID BLOCKIS MIND TWITTERIS?!" on vaid ööpäevaga kogunud juba 26 000 vaatamist ning platseerub sellega Eestis populaarsete videote edetabeli esiotsa.

Tomsikene tõdeb, et poliitikast ta suurt ei jaga, kuid peab kummaliseks seda, et naljadest ja meemidest kubisevas sotsiaalmeedias on tõsise sisuga kontod ka poliitikutel. Juutuuber avastas presidendi Twitteri konto ja tal tekkis vastupandamatu soov seal Kaljulaidi tähelepanu pälvida.

Seega asub ta teda sotsiaalmeedias nilbete kommentaaridega kiusama. Ta jätkab seda pikka aega, muutudes aina räigemaks, kuid soovitud reaktsiooni presidendilt ei paista.

"Ma nägin sind täna unes musi," kommenteeris noormees Kaljulaidi postitust. "Kenad jalad", "ou näta tissi" on veel mõned näited üsnagi vaimuvaesest trollimisest.

Tundub, et mingil hetkel sai presidendi Twitteri konto haldajal noorest trollist villand ja ta otsustas tollele blokeeringu peale panna. Loomulikult taolist reaktsiooni oli noormees oodanud, sest selle pinnalt sai valmistada järjekordse menuka video.