Libe leidis "Vikerhommikus", et kuigi on mingil määral kujunenud Vikerraadio hääleks, siis leidub ka neid, kes teda raadioga seni seostada ei suuda.

Saatejuht tunnistas, et kindlasti on ka kuulajaid, kes lausa rõõmustavad, et ta "Vikerhommikust" lahkub. "Väga rõõmsad on need inimesed, kelle jaoks mina ei ole kujunenud selleks Vikerraadio hääleks, kes võib-olla natukene teistsuguseid väärtuseid ja teistsugust iseloomu otsib oma hommikusaatest. Kindlasti on ka sellised inimesed rõõmsad, kes on hästi pikalt kuulanud Vikerraadiot, aga selle suure kuulamise käigus on mõtlemisvõime ahenenud ja viimased paarkümmend aastat on rohkem kuulanud ja mitte mõelnud. Nendel on ka kindlasti hea meel."

Kuigi Libe peab end küll heaks saatejuhiks, siis tunnistab, et lisaks kohati väsinud diktsioonile on tal nõrku kohti veelgi. "Ma arvan, et võiks olla rohkem teemasid, mille puhul ma olen rohkem kodus. Ma olen selline, kes paljudest teemadest teab üle keskmise, aga neid teemasid, mille puhul ma olen tõesti eksperdi tasemel, või seal lähedal, võiks olla rohkem kui 2-3 võib-olla."

Varasemalt on Libe öelnud, et jälgib ühiskonda kaine mõistusega, kuid peab nüüd tunnistama, et alati ei ole see nii hästi välja tulnud. "Mõnikord on emotsioonid läinud üle pea, aga ma usun, et sel hetkel, kui mikrofon on käima läinud, siis olen suutnud selle kaine mõistuse taastada."

"Vikerhommiku" fänne rahustab Libe teatega, et saade jätkab samas rütmis ning kuu lõpuni astuvad saatejuhtidena üles mitmed huvitavad tuntud ja vähem tuntud tegijad.

Mida saatejuht ise edaspidi teha plaanib, seda ta avaldada ei soovi. Esialgu on kavas puhata.