Veel sel kevadel ütles näitlejanna, et pulmadega nad ei kiirusta ning igavene liit sõlmitakse võib-olla alles järgmisel suvel. Nüüd aga teatas Skulte väljaandes "Vakara Ziņas" ehk "Õhtused uudised", et abiellub oma eestlasest kallimaga sel suvel, vahendas läti Delfi.

Skulte muljetas saates veel, et on kurb suviste viletsate ilmade üle, mis ei lasknud paaril aega veeta Lätis, vaid sundis seda tegema pigem Prantsusmaal ja Hispaanias. Pulmade osas teatas Skulte, et tal jätkuvalt pole kiire, aga pulmad toimuvad siiski sel suvel.

Skulte ja Kruuse armuloost kirjutas Kroonika esmakordselt 2018. aasta sügisel. Paari suhe tuli Läti meedias avalikuks üleeelmise aasta kevadel, neid märgati koos mitmel tähtsal seltskonnaüritusel. Peagi kinnitas Skulte suhet Läti Delfile.

Paar kohtus spaas, omavahel suhtlevad nad vene keeles. Alguses ei teadnud mees, et tegemist on kuulsa näitlejannaga. "Kui me kohtusime, siis ma ei teadnud, et Evija on Lätis tuntud persoon."

Paar tõmbas taas palju tähelepanu eelmise aasta septembris, kui koos külastati Läti TV3-e 20. sünnipäeva. Nad olid üritusel lakkamatult koos ja poseerisid julgesti fotograafidele. Läti Delfi kirjutas, et tegemist oli õhtu kõige säravama paariga.

"Ta on väga nutikas, erudeeritud ja intelligentne," kiitis naine eestlasest armastatut.

Aimur Kruuse on firma Grenader Grupp OÜ ainuomanik. Ettevõtte põhitegevuseks on ajaloo- ja turismiraamatute kirjastamine.

Skulte on olnud abielus ka varem. Abielu teatrikunstnik Kristaps Skultega, kellega Evijal on ka kaks last, lahutati 2012. aastal. Ka Kruuse on korra olnud abielus.