Stewarti ja Pattinsoni suhe sai alguse 2008. aastal, kui ilmus esimene film kolmeosalisest saagast "Videvik", vahendab Fox News. Menuka hitiga käis kaasas tohutu meediahuvi ja fännide hullus, mistõttu otsustasid noored, et hoiavad omavahelised tunded vaid omale.

"Kui mina ja Rob koos olime, siis meil ei olnud näidet, mida eeskujuks võtta. Meilt võeti nii palju, et vähemalt ühe aspekti kontrollimiseks leppisime kokku, et me ei räägi sellest iial. Mitte kunagi, sest see on meie oma," meenutas Stewart.

Näitlejad olid koos neli aastat kuni 2012. aastal suhe purunes. Avalikkuse ette jõudsid pildid Stewarti ja filmi "Lumivalgeke ja kütt" abielus režissööri Rupert Sandersi suudlusest. Kuigi Stewart ja Pattinson suutsid oma suhte küll üürikeseks ajaks taastada, siis peagi mindi lõplikult laiali.

Tänaseks on Pattinson vaid minevik ning Stewarti kõrval on säranud ka mitmed naised. "Ma arvan, et ma lihtsalt tahan oma elu nautida ja selleks oli eelnevalt vaja näidet oma elu liiga palju kaitsmisest, sest kaitsmisega ma hoopis rikkusin seda."

2016. aastal rääkis Stewart, et tundis avalikkuse survet Pattinsoniga suhtes olemiseks. "Inimesed tahtsid minu ja Robi suhet nii väga, et meie armastusest tehti toode. See ei olnud päris elu enam ning muutus mulle rõvedaks. Ma ei taha varjata, kes ma olen või mida ma oma eluga teen. Ma lihtsalt ei taha, et see muutuks meelelahutusliku loo osaks."

Nüüd tunneb näitlejanna, et on oma elu üle rohkem kontrolli tagasi saanud. "Iga päevaga, mil ma vanemaks jään, muutub elu lihtsamaks."