Kosmeetik räägib, et hulkuv koer Jessie tuli temale ja tema sõbrannadele rannast hotellituppa kaasa. Lisaks ootas koer neiut rannas, restoranides ja ka basseini ääres kogu nende puhkuse aja.

"Ma ei suuda uskuda, et ma läksin Türki puhkusele ja tulin koju koos koeraga. Aga ta lihtsalt ei lahkunud minu külje alt kordagi kogu puhkuse jooksul ja ma ei suutnud teda enam maha jätta," lausub Lucy.

"Me jalutasime mööda rannaäärt ja meid jälitasid mitmed hulkuvad koerad, kes saatsid meid hotellini välja, kuid Jessie tuli meiega lausa hotellituppa kaasa. Järgmisel hommikul oli koer taas rannas ja enam ta meid silmist ei lasknud. Ta tuli meiega restoranidesse kaasa ja istus basseini ääres kuni me ujusime. Ka inimesed hotellis hakkasid koera kiindumust märkama ja ütlesid, et nad ei ole kunagi midagi sellist enne näinud. Sel hetkel hakkasingi ma mõtlema, et me peame ta endale võtma."

Üks hotellikülaline soovitas neiul koer adopteerida ja soovitas tüdrukutele piirkonna hulkuvate loomade Facebooki gruppi, kus on palju vabatahtlikke.

Lucy jätkas: "Ma kirjutasin ühele modereerijale grupis ja ta kohtus meiega hotellis, näidates meile fotosid hulkuvatest koertest, kes leidsid endale armastavad peremehed."

"Mulle ei ole veel üdinisti kohale jõudnud, et ta on juba varsti siin, aga ma kavatsen teda koheselt saabumisel võimalikult palju hellitada. See ei tundu õige, et ma olen tagasi kodus ilma temata, sest ta oli kogu puhkuse aja järjepidevalt meie kõrval, mis oli eriti raske puhkuse viimastel päevadel, teades, et pean temaga hüvasti jätma."

Vaata pilte armsast koerast SIIT!