"Jaa, juba on laekunud laule ja selle üle on väga hea meel," rääkis Tomi Rahula Vikerraadio stuudios Kerttu Kaldojale antud intervjuus. Produtsendi sõnul ei pabista ta praegu veel väikese lugude arvu üle, kuna põhiraskus langeb alati konkursi viimastele päevadele.

Ise laulukirjutana tunnistas Tomi, et vahel tulevadki mõtted või koostööd suhteliselt viimasel minutil. Samas on ka neid, kes on asja väga tõsiselt ette võtnud ja juba mitu kuud oma lugu viimistlenud.

Tomi avaldas lootust, et lugusid tuleb ka tänavu paarisaja ringis ning reegleid on muudetud tänavu selle mõttega, et saabuvad lood oleksid võimalikult kvaliteetsed. "Ootame valmistoodangut," rõhutas ta. "Inimene, kes loo esitab, et ta mõtleks juba läbi, kas see on see lugu, mida ma tahan esitada."

"Kui päris aus olla, ma ootan alati eestikeelset," möönis Rahula, et just eestikeelsed lood jäävad pigem meie muusikajalukku ja on Eesti Laulule seega eriti oodatud. "Eesti keel on ikkagi see, mis mõjub Eesti inimesele, mis on ka arusaadav."

"Mis oleks parem, kui eestikeelne lugu Eurovisioonil, eesti keeles lauldud ja võidab Eurovisiooni," muigas Tomi.