Eile eetrisse läinud TV3 saates "Duubel" selgitas Hunt, et ta ei saaks ennast alasti võtta ilma, et vaatajad teda kohe litsiks sõimama ei hakkaks.

Urmas E. Liiv noore naise probleemi siiski ei mõista ja tõi näiteks, et ka Ada Lundver oli lihtsalt "sekspomm", kes ekraanile sobis.

Hunt jätaks enda seisukoha selgitamist. "Eriti praegu, nende kommentaaride valguses ja kõik see... Ma ei taha, et kõigel sellel, mida minu kohta väidetud on, et sellel oleks kuidagi mingi ühiskondlik põhi all."

Selline seisukoht tundus Liivile täiesti naeruväärne. "Issand jumal, kui sa hakkad kommentaaride järgi elama, siis ei saa enam üldse mitte midagi teha ja..."

Noor telenägu hakkas end kaitsma, et ehk pole kolleeg tema tegevusega lihtsalt kursis, et nii ootamatu seisukohaga vastu vaidleb. "Ma ei tea, sa ei ole võib-olla kursis viimaste minu teemadega."

Liiv ennast vahele ei lasknud tõmmata ja väljendas selgelt, mida ta Hundi tegemistest arvab. "Mind üldse ei koti noh... Ja ma tean, et sa oled mingite kommentaaridega hakanud seal võitlema. Niikuinii sa kaotad selle."

Tulisele vestlusele segas vahele saatejuht Kadri Pikhof, kes Hundi eest seista otsustas. "Ei kaota, Brigitte on väga tubli."